- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
Villa7 #122580 üzenetére
Ezt én is jeleztem feléjük, hogy ha nem tudjuk megoldani, akkor én elállok a vásárlástól. Csak hát ugye a vissza futár nekem 11000 Ft, amit nem szívesen fizetek ki. Ők pedig kapnak egy hibás bútort, plusz bukják az ide fuvart is, ami nekem visszajár. Senki sem járna jól. Na meg adok egy értékelést is, amit a futárcég amúgy is megkap, ha ez lezárul, de úgy ők is.
Ők felajánlották, hogy ha kifizetem a futár oda-vissza, akkor áthúzzák. Már miért tenném, mikor én vagyok a vétlen fél? De mondjuk legyen, és ha megint megsérül kiszállításkor? Azt utána már ők állják! Hát erre nem tudtak mit mondani.
Tettem én egy olyan ajánlatot is, hogy helyben javíttatom, de kell anyag az elfedéshez egy dísszel és kell a munkadíj, ami kevesebb, mint a visszafizetendő futárköltségük. És megszabadulnak a bútortól is!
Most 3 napja csend van. Én meg akarom tartani a bútort, de javítva, viszont tudom, hogy nem én rongáltam meg, ergo nem akarom állni a költségeket sem. De a futárcéggel ők állnak szerződésben, oldják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest