- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Angie™ #108902 üzenetére
Nem gáz. Egy szóval se mondtam.
De én pl. lustább vagyok ennél. Naponta letakargatni, eltenni minden odaülésnél, hát, ennél kényelmesebb vagyok. Emiatt én nem takargatnám. És valóban, volt némi felhangja a dolognak, régimódinak hat a dolog. (és nem, nem azt jelenti, hogy az igénytelenség jó lenne). Tök jó, ha valaki vigyáz a cuccaira, de én ennyire messzire nem megyek a dologban.Az egér: Nem elfogadható kategória, hanem várható (nem elvárható) kategória egy használt cuccnál, főleg egy ilyen rácsos egérnél.
Hiszen tele a topik olyanokkal, akik úgy árulnak cuccot, hogy nem takarítják le előtte.
Csak annyit mondtam, hogy ez nem hányinger, hanem normál használatból eredő kosz/tenyérről zsíros bőr vagy mi lehet.
De semmi döglött patkány, pókháló, hányásnyomok, kajamaradék, ilyenek. Na, így értettem, hogy _nálam_ emiatt nem hányinger kategória.Egy alapos takarítással/fertőtlenítéssel orvosolható.
-
válasz
Angie™ #107676 üzenetére
A valódi (hollywoodi) filmes ereklyék piaca létező hülyeség. A minden hájjal megkent producerek a film sikere után a filmes kellékek nagy részét a rajongóknak értékesítik, de annyiban rendesek, hogy adnak hozzájuk egy certificate elnevezésű papírt, amiben leírják, hogy ez a szürke táska az ABC című film FKI jelenetében XYZ színész kezében volt látható.
Kollégámnak van egy esernyője, ami a certificate szerint egy film fontos jelenetében volt látható. Már többen keresték, hogy az ernyőt tartsa meg, de az aláírt certificate papírért százezres összeget kínáltak
-
cidalain
veterán
válasz
Angie™ #107676 üzenetére
delfines szobor: nem tudja mi ez, nem tudja mikori, de tudomása szerint nincs több az országban. persze lehet, hogy tényleg nem tucatcucc, de az ő tudomása semmit nem jelent. amúgy se tud róla semmit, akkor honnan tudná pont azt hogy nincs másik ilyen?
Előttem van egy sárga Olfa tapétavágó kés (made in Japan!!), TUDOMÁSOM szerint csak kettő van belőle az országban (a másik a szomszéd asztalnál ülő kollégánál van, és ő nem adja el), 456000 HUF. Érd privátban.
-
-
blp85
senior tag
válasz
Angie™ #107676 üzenetére
Nem tudom mi a baj vele, a sapka pl. az amazonon vagy alin kb 10-12 dollár és nem megszeretett...
A Barbie meg dobozában szállítással együtt az eBay-en 150 dollár (szerintem ezeknek dobozával együtt van gyűjtői értéke).Az a delfines szobor meg lehet a nagyié volt, de az is minden csak nem antik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest