- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Én csináltam már azt, hogy megkérdezte, mennyi a legalja? Átírtam a hirdetésben az árat magasabbra és benyögtem az eredetit. Nem tűnt fel neki.
És ha valami gyanúsan hamar, alku nélkül elmegy, az valószínű nagyon alul volt árazva@morcosharcos : Én nem szoktam problémázni mert be úgysem engedem, 10-11-ig fent vagyok, felőlem jöhet, csak fizessen és vigye
@BiP : Már aki még szóba áll velük.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Nagyon sokan úgy vannak vele, ha használtad, - akkor is csak ha 1 napot - akkor már a bolti ár fele... Ha így nézem, akkor még tényleg drága is vagy
Megérte volna neki azt mondani, hogy legyen 25, de csak ha még ma érte megy(este 8 után hogy jut el Szegedről Gyulára ) A tokot természetesen akkor már 3500-be számolva neki
-
BiP
nagyúr
válasz
Papooo #124571 üzenetére
C típusú érdeklődőknél szokott ez lenni, hogy indulok azonnal, (mindegy, mikor és milyen távolság). Munkaidő nem köti.
Aztán meg amikor tényleg megjelenik, akkor nyilván kéri, hogy a benzinköltséget engedd el, mert hát ő utazott érte.
(amúgy Szeged-Gyula nem is az a bődületes távolság).
szerk: Bakker, 1óra 45perc. Hú, azt hittem, közelebb van. -
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Egyáltalán, ki az az elmebeteg, aki elvárja, hogy az eladó a magánlakásába (családjához esetleg) este 8 után, vadidegenként beengedje?
Jesszus, milyen emberek vannak.
Jöjjön valami emberi időben, meg írja meg, hogy mire készüljek, kp-zik (esetleg kellhet visszaadni) vagy utal, és akkor lehet folytatni az egyezkedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest