- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CJ4567 #102588 üzenetére
Ne is mond. 55e volt 4x8gb Patriot 4133 B-Die használtba. Ennyit még nem adtam ki ilyen kevés ramért de kellett a sávszél a procimhoz. És még egy rohadt hőszenzor sincs rajta!! Mondjuk alapból nem is melegszik 1.5v-on sem. [link] Viszont vért izzadtam mire beállítottam, iszonyat nehéz és a felét sem értem amiket állítanom kellett. Most sem hiszem hogy jól lenne beállítva.
Viszont a procim ezeket sem képes kihajtani és van bennük még bőven tartalék. (4000-en használom, ez felett elfogy az IMC, skylake ennyit meg csak) -
opr
nagyúr
válasz
CJ4567 #102588 üzenetére
Igen, ilyen szempontból nem szerencsés. Bár még most sokan építenek ddr4 rendszert, szerintem jövőre, amikor már mindkét gyártó ddr5 only rendszereket fog nyomni, fog még esni a jobb ddr4 ára. Vagy nem, franc tudja, ezek most elég speciális idők, nem biztos, hogy simán a régi tapasztalatokra lehet támaszkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Temu
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged