- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szerintem igen. Ennyi.
Jót tenne az aprónak egy komoly rendszabályozás csak félő, hogy akkor rengeteg ügyfelet veszítenének. Illetve nem lenn rá kapacitás moderátori oldalról...
Mert ötleteim lennének.Mondjuk minden cucc felrakása előtt az "ármesterek"-nek kéne beárazni a terméket, amitől az eladási ár 10-10%-ban eltérhetne, de többel nem, hogy maradjon mindenki a Földön két lábbal.
Továbbá az előre utalást is megtiltanám egy bizonyos rang és hsz szám alatt.Az "aukcókat" (tehát 1forintos és "alku szerint" hirdetéseket) is betiltanám. Csak indokolt esetben engedélyezném az "Alku szerint"-i árazást, olyan termékeknél, amikor már tényleg nem lehet megmondani mennyit érnek.
És így tovább és így tovább...Mert így minimalizálódna a csalások és átverések száma, az üzletrontás mint olyan megszűnne, értelmét vesztené. És mindenki reális áron tudna venni és eladni.
Persze ez utópia, tudom jól.
-
Speed®
titán
Ha annyira ért hozzá, hogy így használta, lehet (esélyes), hogy a prociban van bőven tartalék..jellemzően mennek ezek 3.6 és felette, 4magosítva..ha erre ránézne, az kicsit értéknövelő. Rendben, ne is adjon mindent minimáláron, bár egyben ugye szokás engedni..de akkoris ~50kval több, mint amennyit ér..az meg nem kevés.
-
Dany007
veterán
Még ha azt mondaná, hogy 7990-es kell neki vagy Titán. Ahol a 2-300 ezres ár miatt már lehetnek érdemi(!) különbségek akár bolti új termék esetében is... No de 20k-s összeghatárig?
Még ha 15%-kal olcsóbban szerzi valaki, mint a bolti ár, az is csak 17.000 forint...
Plusz posta... Olcsóbb ha bemegy a boltba, tényleg.
-
-
-
Dany007
veterán
Uhf!
Én anno valamikor 2009-ben adtam el a 8800GTS-emet hasonló hibával kemény 1.500 forintért.És már ennek is 5 éve...
Igazából már 5-7 ezer forintból olyan VGA-t lehet kapni, ami passzív(!) tehát hangtalan és még alapvető vagy régebbi játékok is simán elfutnak mellette. Mindezek mellett kb ló...ar a fogyasztása.
Szóval ja, remélem alkuképes.Egy műszerésznek vagy valakinek aki feltudja használni belőle a kondikat lehet megér egy ezrest.
-
-
mickemoto
őstag
Pár napja érdeklődtem egy félkonfigról a hirdetésben mert nem volt feltüntetve az ssd típusa, sem gyártója.Ezt írtam:"-Az ssd-rő bővebben mit lehet tudni?"Erre jött a válasz egy link formájában amiből már kiderült a gyártója, de a tárkapacitása még így sem
, 32GB-tól akár 512GB-ig is lehetett, azaz a link nem volt konkrét.Erre írom neki vissza hogy akkor egyszerűbben kérdezem: "-Hány gigabájtos?"
Végül nagy nehezen sikerült kiszednem belőle hogy 60.
Türelmes természetű vagyok, de ami sok az sok. -
djculture
félisten
Ja azután letiltanak pár ezer kulcsot és ha beleesel így jártál (mint pl az arma3-nál). Én max az amd vagy nvidiás kuponokba bízok.
Az apró meg meghalt számomra, egy nyavaja vatera lett belőle ahol a közösség vissza tartóereje meg hogy ne csapjanak be senkit nem számit. De legalább akkor kérnék meg érte rendesen az árát, mert a vatera már olyan drága hogy minden hülye átjött ide és itt nyomatják a balekot keresek hirdetésiket. Ha beszólna az emberhogy átverés meg ő kapna büntetést mert hogy a csaló szrházinak az üzletét rontja és nem tud 10 fillért se érő hibás dolgokat eladni jó pénzért.
-
djculture
félisten
Ja azután letiltanak pár ezer kulcsot és ha beleesel így jártál (mint pl az arma3-nál). Én max az amd vagy nvidiás kuponokba bízok.
Az apró meg meghallt számomra, egy nyavaja vatera lett belőle ahol a közösség vissza tartóereje meg hogy ne csapjanak be senkit nem számit.
-
cskamacska
addikt
Alig kattintok el az oldalról, ez jön szembe velem:
Dead Island Epidemic Beta Steam Gift!
A Fent említett játék eladó Gift formájában ezer forintos darabáron, jelenleg 4 darab van belőle! : ) A játék béta státuszban van még !: )
Csere esetleg szóbajöhet akár ráfizetéssel mindent meghallgatok! : )Ingyenes béta változatról van szó, Eredeti Játékok topikban marékszámra dobálják őket.
-
cskamacska
addikt
Igazából nem olyan egyszerű a dolog.
Lehet szólni a népeknek hogy ingyen van a Pid Bundlestarson, meg lehet azonnal feltenni trade topikba és apróra is, hogy olcsón adom halihó.
Lehet szólni a népeknek hogy 5 dollár a fél EA katalógus Humblin, meg lehet azonnal feltenni Vaterára hogy a balekok megvegyék 15000 forintért, és még a vevők nyaljanak be tövig, hogy milyen olcsó volt.
Lehet szólni a népeknek hogy csak 2000 a CDGalaxisban az ARMA 3, meg lehet kirakni apróra azonnal a duplájáért, pluszban még megszívatva az esetleges külföldi magyarokat, mert régiókorlátos.
Na ezekből aztán bőven van aprón.föccer: Mondjuk hogy konkrétan rákérdeztél, a jelenlegi berendezkedés önként és dalolva egyenesen oda tart.
-
Dany007
veterán
Szerintem biztosan fizet érte. Eléggé látszik, hogy üzletszerűen csinálja a dolgot. Azért meg azt hiszem régebben is fizetni kellett.
Plusz ugye most volt ott modi is moderálni, tehát biztos látták.Amúgy nekem mindegy, semmi személyes indíttatásom nincs az illető ellen. Régi tag, sok pirosponttal, biztosan megbízható. Egyébként ennyi erővel már tényleg lehetne cégként is hirdetni vagy épp egy olcsóbb webshopot összerakni a fene tudja.
Lehet csak az a célja, hogy olcsóbb itt fizetősbe hirdetni, mint készítettni egy webshopot. Mert azért egy bolthoz mérten nincs sokfajta kártyája, terméke. Ellenben ha garis / bontatlan / számlás a cucc, akkor valamilyen cég alatt kell hogy fusson a dolog. -
törölt tag
igen, az utóbbi néhány évben ez lett a helyzet.
mostanában is próbáltam itt valami használt félkonfigot venni, 10 éves cuccok mennek horror áron
úgyhogy inkább rendeltem a ***-től egy APU-s félkonfot, annyiból kijön mint itt egy C2D őskövület...
viszont eladni jól lehet, párom garis konfigját új árban vitték el, pedig több mint 1 éves volt -
Ez már rég nem az sajnos.
LCD tv-ket nézegettem, olyan hálószobait, ismerős megkért, intézzek neki valamit.
Csak hasraütésre, 70 az új 32-es ledes, dvb-c-s (ez utóbbi fontos de nem mindenáron betartandó feltétel volt), 3 év garos, 55-ért akarnak adni 5 éves nem ledest (tökmindegy lenne hogy ledes vagy sem, csak a ledes elvileg modernebb, "jobb", stb.).
És értelemszerűen mindenki csak hirdeti, ősidők óta, de nem jön rá az alapigazságra, hogy nincs eladhatatlan termék, csak drága.
Mindennek következtében (kéretik nem megvetni ezért) olyanra vetemedtem, amiről azt gondoltam, soha az életben nem teszek ilyet - elkezdtem nézni a jófogást, apródot, meg még halmozati bűncselekményként a vaterát is.
És láss csodát, az apródon sikerrel is jártam, 30-ért elhozható volt egy dvb-c-s 26-os sony, az elmondások szerint azóta is szépen teszi a dolgát. -
-
Erre mindig csak azt tudom mondani, 8500-ból már kijön egy C2D lap meg egy normális proci, pl. nemrég vettem egy E3300-at hűtővel 4-ért.
És akkor még nem beszéltünk arról hogy eladod a régi lapot meg procit, és esetleg lecseréled árában a ddr1-et 2x annyi ddr2-re.
És a végképp nem elhanyagolható különbség a sebességnövekedés mellett, hogy megspórolsz évente jópár ezrest is a villanyszámlán. -
Itt a tesó, ehhez képest az a 45 kifejezetten olcsó is, 19-es monitorral:
Processzor: Intel Pentim Dual Core 3.00Ghz (E5700) ( Cooler Master Hűtővel )
Alaplap: Asus P5KPL-AM EPU (Socket 775)
Memória: 2GB DUAL CHANNEL
Videókártya: Ati Radeon HD 2600XT 256MB
Merevlemez: 1x 40GB, 1x 80GB Sata I. ( Összesen 120GB )
Optika: LG HL-DT-ST DVD-ROM
Windows 7 telepítve.
7 nap garancia.
Mindez 35.000-ért.Bár egy jogtiszta Win7 az drága dolog.
Mert nem hinném hogy itt bárki is warezt hirdet ugye -
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azon én is mindig csodálkozom, ha valaki egy 10-20-30k-s dolgot 2-3 hónapig hirdet ugyanazon az áron. Addig meg kerülgeti otthon?
Én tisztában vagyok vele, hogy eladáskor értelemszerűen bukni fogok a vételárhoz képest, de legtöbbször nem azon az 1-2-3 ezer forinton múlik, hogy a nyakamon maradjon.
-
cskamacska
addikt
Nem feltétlen buták, inkább tájékozatlanok, esetleg haszonlesők. Mindennapos, hogy az aprón(Vaterán meg pont ez a természetes
) direkt főléáraznak termékeket, majd ha nagyon nem viszik, na akkor engedik le.
De azért a Prohardver! Piac Hiéna Közösséget sem kell félteni, a "mennyit engedsz a feléből" szelleme sosem fog kikopni az apróról, egyesek már ennek tudatában áraznak.más: Van hír arról, hogy a másfél éves "új hardverapró" végül mikor fog elindulni? Jázminmasszázson már nagy a nyüzsi.
mod: volt, izé, kilőtték -
Nem is ellenvetésnek szántam, csak jeleztem, hogy van, aki városra szűrve keres.
Egyébként volt olyan adásvételem is, hogy be volt írva Pécs és Budapest, majd kiderült, hogy a Budapest úgy értendő, hogy odaadja Pécsen egy mozdonyvezetőnek a cuccot, és tőle át tudom venni a Keletiben, a mittoménmien vágánynál.Jeleztem, hogy nem élnék a lehetőséggel.
-
Én például csak városra szűrve szoktam keresni, mivel csak személyes átvétel útján üzletelek (megjegyzem, nem túl sűrűn).
Ahol több város van (és nincs leírva a hirdetésben, hogy ezt hogy kell értelmezni), vagy nincs város, vagy van város, de az nem Bp, akkor eleve kuka számomra.
-
.HUman
tag
Tudom mit akart, jó ideje van hozzájuk magyar- .. fordítóm. De gondolom azt is tudod, hogy jött volna a segély/családi után kifizetem duma, mint ez többször is előfordult velem a múltban. Jelen esetben is. Aztán vagy-vagy..
Én a múltban mindenkiben megbíztam, naív, jólelkű, segítőkész emberként tudtam volna anno bemutatni magam. Igen az voltam, válogatás nélkül mindenkiben megbíztam, közöm nem volt az előítélethez, mindenkinek segítettem akár anyagi ellenszolgáltatás nélkül.. és mégis ide jutottam. Vajon én vagyok a hibás, hogy 180 fokos fordulat lett úrrá rajtam? Nem folytatom, mert az itt szankciókkal járna..
-
.HUman
tag
Erről jut eszembe: ismerősöm egy hasonlóan "értelmes" családnál op.rendszer/progik telepítése után megkérdezte a családfőt, hogy "Mit tegyek az asztalra?", lévén a család tagjai csak az ikonokra való kattintással tudtak elindítani 1-1 programot..Az egyik gyerek megszólalt: "Há' szalámit!". Okcső. Azóta 1 kuncsafttal kevesebb. Sajnos a fazon engem is megtalált egyszer, pénégyes "adatlapot" keresett, 1vágásos rammal (mi ez disznó b+?). Mondtam neki, hogy olyanon nincs sajnos, és nem is szokott lenni.
-
-
proci985
MODERÁTOR
"Tehát egy DDR3-as, 1GB-os változatról van szó, amin a legújabb játékok is pörögnek maximális grafikán!"
720p medium talán, többet pl Shift2ben/Metroban kizárt, hogy ki tudjon tolni (ddr5ös variáns 3870 szinten volt, az ennyit tudott).
persze, megfelelő akarattal minden kártya kifektethető, Metro2033nak meg még 1080pre is kell egy 7950/7970 szintű kártya (a 6950em meg konkrétan mediumot bír rajta az én kijelzősetupommal).
-
Ha házat hirdetek, igen.
A példa azt mutatja, hogy ha gépet, akkor is...
De hát kinek mi a fontos, van akinek a külcsíny, van akinek a tudás.
Meg ezek alapján van akinek mindkettő.Dr. Romano: ha tőled venném, biztos nem kérnék ilyen okokból képet, míg egy 30 napostól igen, vagyis nálam többet ér egy képnél az illető múltja.
Persze ez nem jelent vakon megbízást mindenkiben, de azért ad egy alapot. -
Mr X
veterán
A szomorú az, mikor 40-50k esetén sem hajlandóak megmozdulni az emberek. Ha eladó vagyok, ha vevő, valahogy mindig nekem kell bumliznom. De ráuntam, eladóként utazok, de vevőként max félútig, végülis én meg tudom venni máshol is a cuccot, ha neki nem ér annyit, hogy megemelje a seggét, akkor az az ő baja.
-
Ha van olcsó 19-es CRT-d (mondjuk 1000-ig), és állod a postát, érdekel
Nem buknál sokat.
Ez olyan, mint amikor megsértődtek hogy nem tudom elvinni a 300 Ft-os 478-as procikeretet Zuglóból Érdre.
Ennek finomabb változata a Nyugati, Blaha, stb., ahová 2 jegy 600, a benzint dettó nem lopom, az idő meg megfizethetetlen. -
DeFranco
nagyúr
A szöszökből ítélve nem most lett az a hűtő eltávolítva, de nem is tegnap. Lehet rendbe lehet hozni, de ha már csinál egy viszonylag igényes fotót, akkor hogy lehet ilyen igénytelen istenátka, hogy meg sem takarítja legalább most, hogy el akarja adni.
Soha nem vásárolnék olyantól használt cuccot, aki így bánik vele. Látnád az én gépemet, még arra is vigyázok, hogy a díszmatrica ne sérüljön semmin.
-
cskamacska
addikt
És talán tényleg igazad van.
Jót röhögnék rajtuk, de sajnos az elvi keretet nem léphetem túl, egy 47 ezres HD7850(ami már egy ezressel drágább, mert gondolom Sleeping Dogs miatt így is viszik mint a cukrot, az alternatívákat látva nem is csodálom) már nagyon szájhúzós széle lenne neki.
Legszívesebben talán egy HD5870-nek örülnék. Két hete, mikor kezdtem a leselkedést, akkor 33-35 ezer forint körül voltak ilyen kártyák a Hardveraprón, akkor még csak próbáltam felmérni a piacot, múlt héten az átlag ár felment 37 ezer forint körülire(pénteken egy 33 ezres darabot kevesebb mint 1 óra alatt az orrom elől vittek el
), most pedig 38-42(!) ezer forint körül adják az 1GB-os, gyakran oem és próbagaranciás HD5870 kártyákat. GTX560-asok aprós árazása hasonló tendenciát mutat.
A tulajok vajon tudnak valamit amit én nem, készülődik valami durva áremelkedési hullám amitől a HD7850-ek nem lefelé, hanem felfelé billennének árban?
Én sokkal inkább számítok(pontosabban reménykedem
) árcsökkenésre, főleg, ha a GTX660 ára is normalizálódik a híreknek megfelelően, de lehet én vagyok alul informálva.
-
-
-
-
föccer
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Ilyen alakban és az alaplap mögé mi porol?
(Most hogy jobban megnéztem, nekem is gyanús, de a fenti kérdés miatt nem vagyok biztos)
@föccer: hát, ha por, akkor lyukra futottam. Nekem első ránézésre biztosnak tűnt, hogy ott a füst jött ki a gépből, de ezek szerint tévedtem. Van ilyen
-
-
"A legalapvetőbb, ahogy fentebb már kifejtette valaki: mi is a 2x3GHz? Az kérlek 6GHz. Ennek megfelel a processzor teljesítménye? Sem számtanilag (nem 6GHz-en megy a processzor), sem pedig teljesítmény tekintetében (két 3 GHz-es mag teljesítménye biztosan nem egyezik meg egy 6GHZ-es mag teljesítményével, bár nem tudom, van-e erre vonatkozóan teszt akármelyik CPU generációban). A másik, amit Oli is mondott, hogy egyik gyártó sem jelölte így soha a termékeit."
Nem, a 2x3 az 2x3 nem 6. Ez szóba sem került, nem tudom hogy jön ide.
"Harmadikként pedig egy hardverekkel foglalkozó profi oldal Hardverapróján egy ilyen régi és igen aktív tag miért ragaszkodik egy ilyen amatőr és alultájékozott emberek számára a rafkós boltosok által kitalált, nevetséges jelöléshez?"
A hirdetés címében volt benne, azért mert röviden és majdnem jól leírja(nem pontosan, de jól), hogy milyen a proci."Tényleg nem értelek!"
Pedig leírtam. -
Ringman
félisten
úgy volt, hogy bérlek irodát, aztán a munkagép átmegy oda, itthonra meg kell egy mindenes gép. (egyébként se rossz dolog, ha külön gép van munkára, hogy a 2. gépen szabadon tudjak próbálgatni programokat, ne az elsődleges gépet barmoljam össze)
na az irodába költözés elmaradt, illetve el lett csúsztatva.
-
-
-
Mr.Csizmás
titán
msi 5850, egyedi hűtéses:
Eladó/Cserélhető/Beszámítok/Ráfizetek
Proci/VGA/LAP bármi.
Nem minden áron eladó!Csak jó ajánlat esetén.
Fogyaszása majdnem annyi mint egy 5770nek.
Semmi bajom vele csak kipróbálnék más karit is.Ezért is nem eladó minden áron.
GPU alapjáraton 30-35fok körül van hála a TwinFrozr II hűtésnek.Egyedi dobozzal.
Ezek a kártyák érdekelnek leginkább(de mást is meghallgatok):8800Ultra,GTX260(1792mb),275(1792mb),285,460 1GB/768mb,465,470,4890,5750,5770,5830,5870,6850,6870,
Vác/Posta
Üzletrontást nem kérek!Nem gagyi Extreme!Zsír új!Alku nincs.1GHZ-s GPU is elérhető amivel 5870 es szintet lehet vele kihozni azt hiszem...Nem próbáltam.Tuning hűtésű stb....reped a plafon bazz
és ezt 40k-ért, hát hüjék vagyunk hogy nem vesszük meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest