- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
K: Udv mai nap megvasarolnam a keszuleket. 13.keruleti vagyok a dozsa gyorgy uton lakom. Nekem csak a keszulek kel tolto es doboz adatkabel headset van nekem hozza. Igy 6ezer ft ot tudok adni erte se tobb se kevesebb! Varom valaszat! A dozsa gyorgy uti metronal az aluljaroban tudunk talalkozni.
V: Üdv. Odaadom annyiért. Leghamarabb holnap reggel leszek azon a környéken, az megfelel Önnek?
K: Nekem ma lett volna alkalmas mert utazok el ma 23:00-kor. Ajandekba szannam a keszuleket egy kisfiunak szulinapjara ami holnap lenne. Varatlanul jott az utazasom is ezert lenne fontos az ajandek... Megkoszonnem ha meg is megtudna oldani nekem. Varom valaszat es koszonom a segitokezseget elore ir.
V: Sajnos ma már nem tudok bemenni Pestre, elég messze vagyok onnan.
K: Ertem hat akkor lehet hogy nem utazok el hanem holnap reggel. Nem mehetek ajandek nelkul.. Holnap az a reggel mikor lenne pontosan? Telenoros kartyaval hasznalhato? Mert telenoros kartya mar megvan vasarolva
-
zoo8800
veterán
Intel D8xx, D9xx procik 10e körül, pofám leszakad
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest