- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezek azért kemény számok, profi bicajosok mennek ennyivel lejtőn lefelé. Én a mai napig rengeteget biciklizem, de 50 fölé nem nagyon merem engedni a gépet lejtőn lefelé, még forgalomtól elzárt, aszfaltozott erdei bicikliutakon sem. Még úgy sem, hogy sokkal jobb a biciklim, mint anno a Camping volt, plusz talán már rutinosabb biciklis is vagyok, mint kölyökkoromban voltam, plusz sisakot is hordok. De egyszerűen az ilyen halált megvető mutatványokhoz már öregnek és gyávának érzem magam, bár anno a Campinggel sem mentem soha 40-45 fölé.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem is olyan volt a legelső biciklimen, egy gyönyörű barna (ún. metálbronz) színű Csepel Camping-en.
Hogy on is legyek: ez a kütyü árban, tudásban jónak tűnik, viszont nem hogy "meglepően jól néz ki", hanem rettenetesen ronda – bár ez természetesen tök szubjektív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest