- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #79 üzenetére
Korona előtt volt egy 70 feletti tempóm a túrázós bringával, megrakott csomagtartóval, sisakot továbbra sem szeretem és ezek szerint a fejem lágya sem nő be
-
válasz
Ez a 80 km/h a Szputnyikkal nálam is egyszeri alkalom volt, és utólag végiggondolva azért kellett szerencse a túléléséhez. De 60-ig gyakran felengedtem a környező lejtőkön, az még biztonságosnak tűnt.
Meg volt ugye az az eset, amikor befújtam szilikonnal mindent. A fékeket is... Az nem volt biztonságos.
A szovjet bicaj (Szputnyik, Fecske, XB3 (=HVZ), B-212-414) egyébként meglepően sokat bírt, egy apró konstrukciós hibától eltekintve: a hátsó fék konzolja valamiért nem a forgásirány felőli, hanem a túlsó oldalra volt gyárilag, pocsék minőségben hegesztve, ezért minden fékezés szétfeszítette azt. Kivétel nélkül az összes általam ismert példányon elengedett egy éven belül. Én eleinte fémépítővel (!!!) oldottam meg, aztán a szomszédunk meglátta és rohamtempóban meghegesztette, immáron jól. De a többiek továbbra is hátsó fék nélkül jártak.
MaCS
-
asdf_
veterán
válasz
Lehettem vagy 14 éves, ehhez mérten kellően hülye is. Nyugi, nekem is az van most a fejemben, hogy mi az úristent gondoltam/képzeltem?!?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #72 üzenetére
Én viszont átéltem azt a halálfélelmet, amikor a Szputnyikon elérte a mutató a skála végét Nagykovácsiból Hűvösvölgybe zuhanás közben.
MaCS
-
asdf_
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #72 üzenetére
Először én is, aztán mentem le hegyen (már digitális órával, Cateye Mity2) 72-vel. Elmebeteg mit meg nem csinált az ember gyerekként, ha azzal a sebességgel elesek, kb. ott halok meg (se bukó, se kesztyű, se könyök- meg térdvédő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest