Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tigerclaw #12 üzenetére
nyilván, de nyilván van az a pénz aminél építek új gyártósort, bár az fogalmam nincs mennyi idő, vagy hogy gondolja nv
és nincs kizárva, hogy ha a samu nem hozza a számokat, akkor léphetnek onnan következmény nélkül
személy szerint nem írnék alá olyan szerződést aminél nem így van, és hát úgy tűnik a samu nem hozza amit kell
passz, idővel kiderül -
Chaser
legenda
az nv át akar ruccanni tsmc 7nm-re, és már talán az intel is kpogtat náluk
na innentől lesz érdekes a mese
sztem a valós igények 10%-át sem fogják tudni gyártani idén cpu és vga terén, ahogy nv semkenwood
annyit tudok hogy ár/értékben már sokkal jobb, fogyasztásban is
de a server téma külön világ, ahogy más is mondta nem állnak át egyik napról a másikra
több éves szerződések vannak nyilván, és oda komoly support és tapasztalat is kell a gyártó részéről, ezért kemény még az intel pozíciója -
Chaser
legenda
az n értelmezésemben pedig mindkettőtöknek részben igaza van
elég egyértelmű, hogy a gyártókapacitást kimaxolták
nálam a "van" kategóriát nem fedi le az, ha a teljes igény max 10%-át tudják kiszolgálni, 5xxx xpu-k, tehát nincs abból sem
ahogy esélyesen rdna2-vel is ugyanez lesz, cpu-n nagyobb a hasznuk és abból sincs
a konzol sok-okat elszámolhatták, azt tudom, hogy a sony és ms megduplázta az első körös igényt, azt nem tudom, milyen kemény szerződést írt velük alá az amd, de gyaníthatóan elég keményet, és akkor övék az elsőbbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest