- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Aaah, bárcsak Wibree néven menne tovább, nem sziszegne a sok szerencsétlen, hogy "blútúsz"
(tudom-tudom, megint a lényegre ragadtam rá) -
Ricardo
titán
Ez érdekes lehet. Most már csak az érdekel hogy párosítás hiányában honnan fogja tudni a céleszköz hogy melyik kütyüre kell adatot küldeni. Ha ez elterjed, és a hatótávban lesz tíz telefon , mindegyik megkapja a "csomagot"?
Küldök egy névjegyet és körülöttem mindenki megkapja akinek be van kapcsolva a kékfoga -
Micuir_M
tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Elvileg igen, de nekem hajlamosak a telefonok problémázni, amikor egyik után a másikkal akarom használni. Ilyenkor gyakran újra kell párosítani, nem találják meg automatikusan.
-
-
Micuir_M
tag
Ez tök jó. Főleg a párosítás hiánya. Aki használ már Bt fülest több telefonnal, tudja, mire gondolok...
-
Ez tetszik. Ha a sebesség is kicsit nagyobb lesz, akkor maga a tökély
Új hozzászólás Aktív témák
ma A CSR San Franciscóban mutatta be működés közben a BlueCore7 kettős módú Bluetooth megoldását.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest