- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Én azt nem értem, hogy ilyen együttállást hogy tudtak lefilmezni. Az, hogy egy ilyen sort láttak az ok. Szerencsére tegnap sikerült megfigyelni, bár csak 20 mp-ig tartott. Baromi jó volt! Ma holnap és holnapután, még jobb lehetőség kínálkozik majd este fél 9 környékén. Ez a lap nálam bevált. Bár ma estére pont felhőt mond,
szombaton viszont pont a fejünk fölött lesznek. Csak azt nem tudom, hogy addigra már mennyire húzódnak szét, úgyhogy felbocsátás után minél hamarabb látni kell.
De hogy 2 sor így együtt találkozzon, és ilyen közel legyenek? Az utolsó előtti csomagban a műholdak már totál eltávolodtak egymástól, azokból egyszerre max 5-6-ot lehet látni. Ezért nem értem, hogy lehet egyszerre 2 ilyen sűrű sor.
-
dabadab
titán
Az a videó kamu.
A kamerák szenzorai szélesebb spektrumban látnak az emberi szemnél, ezért látszik a videón a lézerek tesztje is...
Ezt azért még gondold át egy kicsit.
Egyrészt a lézer elsősorban azért nem látszik két Starlink műhold között, mert nincs is rajtuk lézer(Terv van rá, de még nincs)
Másrészt az űrben nem látszódik a lézer. A látható tartományban lévő sem.
A légkörben csak azért látszódhat bizonyos körülmények között, mert a levegőben lévő részecskéket eltalálja és az eltéríti, de normál körülmények között ez is olyan minimális, hogy bármi lézeres produkcióhoz füstgépet használnak - légüres térben meg még ennyi sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest