- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterman_
aktív tag
nem darabjaira robbantják, hanem egy kontrollált mini pirotechnikai patronnal távolítják el. mint a pirotehcnikai övfeszítő. Ütközéskor még senki nem robbant fel az övfeszítő miatt. A falcon 9 payload kupakja nem jön vissza.
a falcon heavy kupakja lesz majd nyithatós: [link]
@ (#39) lev258 - egyértelműen nem az a műhold fog szétesni amelyiket felviszik. hanem egy másik, aminek a pályahajlása más. a darabkák szépen keringenek, hónapokon éveken át. egyre lejjebb kerülnek. az iss pályaszöge pl 51,64°. ami nem ugyanebben az irányban és nem vele azonos sebességel halad az potenciálisan kárt okozhat benne ha eltalálja. ha egy darabka mondjuk közel merólegesen érkezik akkor az olyan mintha kvázi 25000km/h-val oldalba találta volna. erre gondoltam, csak lehet nem fejtettem ki eléggé. -
waterman_
aktív tag
van egy védőkupak a műholdak körül, amit nem hoznak le. arra szolgál hogy amig felér a cucc az űrbe ne essen baja a szállítmánynak. Itt a starlink maga:
[link]
ez a kupak a legtöbb esetben úgy válik le, hogy kétfele nyílik. hogy mit használ a leválasztáshoz azt nem tudom, régen mini pirotehcnikát is alkalmaztak, hogy pillanatok alatt kellően távolra kerüljön a kupak a rakéta törzstől. -
Rover623
félisten
-
Hát az így viszont nem lesz versenyképes. Nyilván ott, ahol nincs semmi, ott igen, de szvsz azért elég nagy a lefedettség a fizetőképes területeken, hogy ne váljon így tömegessé.
Lesz így pár százezer előfizető, de azzal nem lesz rentábilis. 30 dollár lenne reális szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fali konzol lapos tévékhez
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest