- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
Dr. Romano #113 üzenetére
csütörtökön? Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar! Telihold ugyan lesz, de az utána következő napokban egyre később kel fel, a nekünk pont jó idősáv után.
-
Myers
senior tag
A 9:20-asat én is láttam, de teljesen véletlenül vettem észre. Meglepő módon délről jöttek, amire nem számítottam, hogy ilyen lehet, és elsőre az állócsillagokat véltem szétszóródott starlinkeknek(mintha ezek jöttek volna északról), a starlinkeket pedig, állócsillagnak. Mondom mi van itt? Káprázott a szemem.
Igazából én már csak az utolsó csoportra vadászom, de azok most egy időre eltűntek.
-
Myers
senior tag
válasz
Dr. Romano #84 üzenetére
Ezt a bolyt valószínűleg holnap lehet utoljára így egyben látni. Mire megint láthatók lesznek, addigra valószínűleg szétszélednek.
Remélem már előre legyártottak jó pár adag ilyen fényes változatot. -
Myers
senior tag
válasz
Dr. Romano #77 üzenetére
Marha jó volt. Kár, hogy nem fél órával később jöttek, mert még elég világos volt.
-
Myers
senior tag
Én azt nem értem, hogy ilyen együttállást hogy tudtak lefilmezni. Az, hogy egy ilyen sort láttak az ok. Szerencsére tegnap sikerült megfigyelni, bár csak 20 mp-ig tartott. Baromi jó volt! Ma holnap és holnapután, még jobb lehetőség kínálkozik majd este fél 9 környékén. Ez a lap nálam bevált. Bár ma estére pont felhőt mond,
szombaton viszont pont a fejünk fölött lesznek. Csak azt nem tudom, hogy addigra már mennyire húzódnak szét, úgyhogy felbocsátás után minél hamarabb látni kell.
De hogy 2 sor így együtt találkozzon, és ilyen közel legyenek? Az utolsó előtti csomagban a műholdak már totál eltávolodtak egymástól, azokból egyszerre max 5-6-ot lehet látni. Ezért nem értem, hogy lehet egyszerre 2 ilyen sűrű sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest