Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"De engedtessék meg, akkor ez egy szótrakoztató elektronikai eszköz nem? Hisz elsődleges célja a NET, zene és most már a játék. "
Így igaz, ez az elsődleges feladata és ezt jól el is látja. Másra, pl. üzleti feladatokra is alkalmas, de az nem annyira támogatott.
"De mára már kezd elfogyni ezen igen népes tábor! Erről szól a hír."
A hír arról szólt, hogy írni kell valamit, mert uborkaszezon van és egy iPhone-os hír garantált forgalmat hoz
Az az elfogyás már írtam, hogy jelenleg is többszöröse bármely más gyártó modelljének teljes eladási mutatójának (erre írtam, hogy pl. a Kaiser-ből elfogyott 1,5 millió darab összesen, ehhez képest 4,8 millió 4 hónap alatt még mindig jelentős mennyiség.)
A csökkenő kereslet meg betudható a gazdasági válságnak, az év eleji lanyha vásárlói kedvnek és az új modell várható közeli bemutatójának.
===============
"Ergó inygeyn van a szar, de mivel a júzer az appel cuccával töltötte azt le, a szolgáltató fizte érte. "
Nem, a letöltésért senki nem fizet, csak a vásárlásért. Még ha 3G-n szeded is le, akkor is átalánydíjas a neted, nem forgalom után fizetsz (ezért is köpködnek a modemmegosztó alkalmazásokra).
===============
"Aha, szóval (nagyjából) egy link."
Miért égeted magad, ha nem muszáj? Legalább a Google-t használnád, mielőtt valami ordas nagy butaságot válaszolsz -
Nekem egyáltalán nem okoz fájdalmat, sőt, mondtam is. Csak úgy tűnik az ellenzők nem olvasnak
Ha WLAN-nal töltök le valami valami ingyenes stuffot az iPodomra, abból bizony egy kanyi petákot se lát az Apple. Ha iPhone-om lenne (ami a középtávú tervek között szerepel), akkor se látna belőle az előbb mondott körülmények között
Amúgy, ha a második bekezdés nekem szól, akkor félreolvastad. Nem azért tartom nagy ötletnek az App Store-t, mert minőségi dolgok lesznek benne. (Ha ilyet láttál tőlem, légyszi linkelj vissza. Valószínűleg flesseltem.)
Leírom tételesen, hátha jobban érthető:
1) Egyszerű a felhasználónak. Rábök az eszközön vagy az iTunes-ban, hogy Applications, és dőlnek a programok. Ha felvitte a bankkártyája adatait, két gombnyomás és már meg is vette a fizetős programot.
2) Egyszerű a fejlesztőnek, ha betartja a szabályokat. 100 dolcsiért annyi programot fejleszt, amennyi jól esik neki (vö. Symbian Signed), aztán elküldi az Applenek (továbbra is triviális), és ha átment a tesztelésen, megy a boltba.
3) Egyszerű az Applenek. Folyamatos bevétel. 'nuff said.
4) Egyszerű a trolloknak. Onthathák a hülyeséget ezerrel.Ki veszít ebben a helyzetben?
-
Ulkesh
őstag
"Valamelyik hírportálon fent volt a kimutatás, mindössze 1% az értelmes és hasznos letöltött alkalmazások aránya. "
Ez igaz, de igaz bármely platformra. Csak itt egyedülállóan egy felületen láthatod az összes alkalmazást, amit más platform esetén nem tehetsz meg.
(Egyébként pont a játékok között valóban döbbenetesen jó és ötletes alkalmazások vannak.)
-
Én meg ezt, és Depression hozzászólását olvasva nyeltem le keresztbe a borotvámat.
Depression: Remélem az is feltűnt eme remek gondolat megformálása közben, hogy:
1) Azzal, hogy lemásolták a Steamet, és beleintegrálták a telefonba (itt az újítás), nincsen semmi gond. Ha az érzelmeidet sérelmezi valamiért, hát tough shit.
2) Melyik cég ne törekedne a folyamatos bevételre? Még nem láttam non-profit húzást egyik cégtől se, vajon miért.
3) Én pont fordítva látom a fejlesztés kérdését. Amíg nem jött ki az iPhone, az összes többi gyártó csak ült a sárban és dagonyázott, inkrementális fejlesztgetésekkel vakítva a népet. Azóta rákapcsoltak, tehát felpezsdült a piac. És jé, nagyon sokan merítenek ötletet az iPhone-ból, hardveresen és szoftveresen egyaránt. Erről már volt szó.VD: Te is komoly üzleti user vagy? A júzerek nagy része vásárol emelt díjas SMS-ért csengőhangot meg macskás nyávogós animációs meg egyéb baromságokat. Ez maximum az emberekre nézve gáz, a telefonra és a platformra nem. Kíváncsi lennék, mit gondolsz a legnépszerűbb S60 ill. WM alkalmazásnak.
Mellesleg például az Ocarina ha szerinted nem ötletes (hosszú ideig a legnépszerűbb volt), akkor csak annyit tudok mondani, hogy "Enjoy your phone."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest