Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
postajoska #7 üzenetére
Nem. Én is erre használom (email, trackchecker stb... ). Csak kicsit felidegesített, hogy google talk audió és videó chat része csak armv7-el működik.
ie: ha a szolgáltató nem tiltotta le, és van adatkapcsolatod, továbbá az androidod verziója >=3.2.4 és armv7-es cpu-d van akkor minden más ilyen emberrel ingyen tudsz telefonálni. Én tojnám le az architektúrát, de jópár dolog emiatt nem működik.
Amellett meg bomlik szét a hátlap, pedig nagyon keveset esett. -
válasz
postajoska #7 üzenetére
Utálom az ilyen "meg némi fb-re".Ez baszottul degradáló duma.
Rühellem az fb-t,csak azért vagyok fenn,mert a sok majom már azt használja elsődleges komm.-ra,sajnos sok mérnökinfos kolléga is.Az egész napos fb-n lógást meg szánalmasnak tartom.Nekem arra kell,hogy frissítse a mailt,navigáció,naggyon ritkán játék,némi zene,epub és pdf olvasás:mondjuk gyakorlat előtt átfutni a leírást.
Amúgy gyakorlatilag MINDENRE jó,amire a többi okostelefon.Annyi,hogy nem nézhetsz rajta más flash-t,mint youtube és a krájziszt nem lehet tolni rajta(nova és még jópár 3d game megy),de aki komolyabb játékra akar telefont használni,mint fruitninja,vagy valami autós pötyögés az bolond.Szerintem
(bocs,de az fb-s baromság tényleg felhúzza az agyam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest