- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
válasz
inferno88 #10 üzenetére
Én is így vagyok a fb-kal, egy hete elbasztam egy fél délutánomat a hulladék chat miatt, ami nem működik egy böngészőn sem normálisan
Reméltem, hogy Google+ lesz valami, de semmi. + Muszáj használni, mert ott mennek az infók dolgozatokról stb., gondolom ez sok munkánál is így megy.
A Blade-emet utáltam, valószínűleg hibás lehetett, mert 1 hónap után alig volt térerő, instabil is lett, folyton újraindult, vagy volt, hogy nem kérte a PIN kódot, és akkor repülőmód ki-be, nagyon lassan talált Wi-Fi-t, eldobta a jelet (pedig felraktam a fixáló cuccost). A kompromisszumok ugye: elég rossz képek, pocsék videó, idegesített az akadozás. Egyébként játékra nem volt annyira rossz, Speedx-et, Doodle Jumpot toltam rengeteget, de pl. Fruit ninja nem volt akkora élmény, Angry Birds szaggatott. Netezni szenvedés volt vele (pl. egy sima mobilarénát megnézni).
T-nél ahogy kicserélték, pár napra rá eladtam.
Defy-t akartam, de szerintem a Blade is közrejátszott, hogy végül WP7 mellett döntöttem, sikeresen megutáltatta az Androidot egy időreDe most meg a nyíltság hiányzik, a következő telóm tuti valami komolyabb droid lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest