- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
"baromira nem mindegy hogy 2.2-es androidopn fut egy benchmark progi cvagy 2.1-en, majd teszteljük le 2.2-es androiddal az sgs-en"
Sajna az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy SGS-en nem sokat javít a 2.2, sőt sok esetben inkább lassabb lesz jó pár művelet rajta. De valóban igazad van, azonos rendszerverziónál lesz fair az összehasonlítás.
Báár: [link] ez itt elvileg egy 2.2-es Froyoval működő 1,6 GHz-re tuningolt SGS és biza még így is jelentősen lassabb a CPU.
"te valami HTC ügynök vagy?"
No, olyan még nem voltam

"nyugodj meg az SGS-ben van a legbikább cucc"
Csak ismételni tudom magam. Tudsz bármit mutatni, ahol ez megmutatkozik és az nem egy szintetikus teszt?
--
"a samsungot szoftveresen cseszték el"
Lényegében igen. A Samsung egy saját fájlrendszert alkalmaz, ami lényegesen lassabb, mint a normál Linuxos EXT3, EXT4. Ezt a Samsungos cuccot particionálják át és hoznak létre egy gyorsabb partíciót és másolják át ide a rendszer egy részét, symlinkelve azt az eredeti helyére (pontosabban van többféle megoldás, a fájlrendszer csere a legtöbb lagfix alapja).
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő