- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #29 üzenetére
A topikszabályok betartatása alapvetően jó dolog, én csak azt nem értem, hogy ez miért csak egy irányban működik?
Olyan embereket, akik ilyeneket mondhatnak, hogy az utolsó felelős kormánynak a '44-es Szálasi-kormányt tartják, vagy mint feljebb, hogy az antiszemiták "józan gondolkodásúak", miért nem bannolnak élből???Hiszen ettől szélsőségesebb gondolkodásmód nem létezik. De ezek mehetnek.
Viszont ha én kimondom rájuk, hogy "náci", akkor az csúnya becsületsértés! Fúj, bannolni, törölni!
Ráadásul ez, hogy "náci", mégcsak nem is vélemény, hanem lényegében ők ismerték el ténynek azzal, amit mondtak.
Ennek a fényében különösen furcsa ez a kettős mérce.Aztán meg csodálkoznak, hogy a Facebook nem komálja ezt a politikailag inkorrekt hozzáállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő