- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #29 üzenetére
A topikszabályok betartatása alapvetően jó dolog, én csak azt nem értem, hogy ez miért csak egy irányban működik?
Olyan embereket, akik ilyeneket mondhatnak, hogy az utolsó felelős kormánynak a '44-es Szálasi-kormányt tartják, vagy mint feljebb, hogy az antiszemiták "józan gondolkodásúak", miért nem bannolnak élből???Hiszen ettől szélsőségesebb gondolkodásmód nem létezik. De ezek mehetnek.
Viszont ha én kimondom rájuk, hogy "náci", akkor az csúnya becsületsértés! Fúj, bannolni, törölni!
Ráadásul ez, hogy "náci", mégcsak nem is vélemény, hanem lényegében ők ismerték el ténynek azzal, amit mondtak.
Ennek a fényében különösen furcsa ez a kettős mérce.Aztán meg csodálkoznak, hogy a Facebook nem komálja ezt a politikailag inkorrekt hozzáállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest