- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGeri
csendes tag
Nekem is ugyanilyen házam van, ASUS EAX1600 Silent passzív videókártáyval, és én az alábbi képen látható módon oldottam meg a dolgot. [link]
Vettem egy 9,2 cm-s Nexus ventit, és azt a videókártya magasságában lévő oldalsó lukacsos részre applikálram rá ilyesmi szilikon gumitüskékkel, de nyilván csavarral is lehetne, csak így nem ad át rezgést, mert hogy még el is tartja a ház falától egy pár miliméterre.Ha neked ilyenre nincs lehetőséged, akkor nagyjából azt tudod tennni, hogy a házadnak a levehető oldallapos részén a ház 4 sarkánál keresel valamilyen rögzítési pontokat, és azokba drótot/gyorskötözőt fűzve effektíve a megfelelő pozícióba feszíted ki a ventilátort. Ennek ugyanakkor hátránya, hogy utána elég nehezen tudsz belematatni a gépbe, enneka rögzítésnek a megbontása nélkül.
-
bambano
titán
Nem biztos, hogy megint szétszedem a gépet... A hátsó ventillátornak van gyári helye a házon, volt is benne eredeti venti, de szerintem hangos volt.
Az első ventivel meg azt csináltam, hogy lekaptam a ház elejét és pár drótdarabbal felkókányoltam az előlapba rakott fekete lyukacsos szűrőkre. Ha megnézed a fotókat, 5.25"-ös szabványnak megfelelő fekete fém rácsos takarólemezek vannak a cd/dvd méretű helyek előtt, amiken belül pici fülek vannak. Ahhoz odadrótoztam a ventit oszt jónapot. Igazi kendácsolás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged