- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
hát én nagyon mérges vagyok a UPCre!!!
nekem médium csomagom van dec.31.-ig. amiért 6000ftot fizetek havonta, ezzel nincs is baj
felhívom őket, hogy átszeretnék váltani erre az új chello silver csomagra mert az is 6000ft lenne mert ugyebár UPC tvnk is van és nem lenne gond 2009 junius31.ig szerződést hosszabítani
erre a fejemhez vágják, hogy ez az új csomag csak az új előfitetöknek van, én mint régi chellos (4éve van chellom) csak 7500ftért tudom igénybe venni a silver csomagot........
HÁT EZ EGY NAGY LOOOL!!!!!!!!
mondom az illetékesnek ne haragudjon már de ez nagyon rossz üzletpolitika, mi az hogy én mint hűséges chellos drágábban vehetem igénybe a gyorsabb netet mikor ugyanannyiba kerül mint amit most fizetek, ennyit ér a hüséges elöfizető??? + 2009 feléig maradok mint ügyfél... a UPCnek ezek szerint igen...
erre mondja,"miért 7500ft olyan sok önnek?"
..............................telefon letesz, dec.31 után UPC net és tv lemond aztán jöhet a DIGI net és TV
hát ha a UPCnek ez megéri? úgy kell nekik
a DIGI sokkal olcsóbb itt nálunk mint a chello (megjegyzem, nem akartam váltani mert a chello megbizható) de ezek után ki az a barom a ki nem váltana???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest