- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
de most abbahagyom a digi nettel való témát mert még azt hiszitek h valami reklámarc vagyok, pedig nem csak egy mérges chello előfizető...
-
-
ProEvoFan
nagyúr
ezt fejtsd ki bővebben
4éve chellos vagyok és annyit nem ér nekik egy "hűséges" felhasználó h ha jön egy új csomag ami gyorsabb mint ami nekem van de ugyanannyiba kerül és nem válthatok át mert dec31.ig van élő szerződésem de addig 7500ftért válthatok ha akarok de 1500ft plusz pénzért mert 4éve olyan hűséges vagyok hozzájuk...
és ami poén h dec.31.után megkapom 6000ftért de akkor már ezek után nem érdekel
hát már bocsika de ez mi ha nem egy felhasználóbarát ellenes üzletpolitika?de ki az aki vitatkozik egy 20MB/20MB-es nettel?ember otthon olyan neted lehet mintha egy egyetemi szervered lenne otthon!!! persze csak addig amíg nem lesz rengeteg digi előfizető, de hát addig isten vagy
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #10 üzenetére
lefedetsége elég gyér az biztos, ezért ilyen drága még a chello, de ami késik nem múlik...
de itt nálunk a lakótelepen aki teheti vált át digire
hiába ez a lanos megoldás meg ha sokak fizetnek elő akkor lassabb lesz a net, de 2500ftért 10MB/10MB az igen jó
jah és a 10MB/10MB-nek a 20%át garantálják mindig
tehát 20MB/20MBes neted is 4MB/4MBes(ez netto lesz még akkor is ha durva nagyon elterjed a DIGI net, ami 4500FT több mint jóóó!!!
és ha igen nagyot csalódtál a digiben visszamész a chellohozmert nincs hüségnyilatkozat
-
ProEvoFan
nagyúr
hát én nagyon mérges vagyok a UPCre!!!
nekem médium csomagom van dec.31.-ig. amiért 6000ftot fizetek havonta, ezzel nincs is baj
felhívom őket, hogy átszeretnék váltani erre az új chello silver csomagra mert az is 6000ft lenne mert ugyebár UPC tvnk is van és nem lenne gond 2009 junius31.ig szerződést hosszabítani
erre a fejemhez vágják, hogy ez az új csomag csak az új előfitetöknek van, én mint régi chellos (4éve van chellom) csak 7500ftért tudom igénybe venni a silver csomagot........
HÁT EZ EGY NAGY LOOOL!!!!!!!!
mondom az illetékesnek ne haragudjon már de ez nagyon rossz üzletpolitika, mi az hogy én mint hűséges chellos drágábban vehetem igénybe a gyorsabb netet mikor ugyanannyiba kerül mint amit most fizetek, ennyit ér a hüséges elöfizető??? + 2009 feléig maradok mint ügyfél... a UPCnek ezek szerint igen...
erre mondja,"miért 7500ft olyan sok önnek?"
..............................telefon letesz, dec.31 után UPC net és tv lemond aztán jöhet a DIGI net és TV
hát ha a UPCnek ez megéri? úgy kell nekik
a DIGI sokkal olcsóbb itt nálunk mint a chello (megjegyzem, nem akartam váltani mert a chello megbizható) de ezek után ki az a barom a ki nem váltana???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest