- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #46 üzenetére
Arra gondoltam, hogy bizonyos Quadro funciók ne legyenek elérhetően a TITAN X-en.
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #44 üzenetére
ECC meg miegymás. Szerintem más a panel is. Lehet, hogy még a GPU is meg van kicsit "vagdosva" (TITAN X).
-
westlake
félisten
Erről már szerinem beszéltünk a múltkor, de szerinted mi történne, ha például egy 6-pines PCI-e tápcsatlakozón nem 180W, hanem 200W "folyna át". A kérdés költői, tudom a választ.
#23: Nem egészen, mert te még mindig úgy fogalmazol, hgy azok az értékek limitált értékek. Pedig nem azok, vagy legalábbis nem a leírt értéknél vannak limitálva. Én pedig mindig is úgy írtam, hogy ezek iránymutató értékek, amik azért vannak, hogy a fogyasztókat (például VGA) gyártók tudják, hogy milyen értékekkel "gazdálkodhatnak".
-
westlake
félisten
Tudtam, hogy innen fúj a szél.
Tisztában vagyok vele. De az is csak egy beállított érték. Módosítható, és a tápegységet egyáltalán nem érdekli. GTX 780 Ti, 416W-os fogyasztás. Nem égett le semmi, nem kapcsolt le semmi. És nem hiszem, hogy azért nem korlátozott le semmi, mert valami hibásan működött. -
westlake
félisten
Ezek fényében meg végépp nem értem, hogy miért is furcsa számodra a Quadro 5000$-os ára.
Azt kellene megérteni, hogy ez valójában nem az értékét mutatja meg az adott terméknek. Lehetne 20.000$-is, akkor is megvenék, mert amire használják őket, abban sokkal-sokkal több pénz van.#11: Ezek megint csak az iránymutató értékek, és megint csak nem bizonyítják, hogy a PCI-e 3.0-ás port nem engedhet át mondjuk 150W-ot.
-
westlake
félisten
Több helyről hallottam már, hogy valóban képes a PCI-e 3.0 átangedni 150W-ot. Egyébként azok az értékek még mindig nem köbe vésett határértékek.
"Maga PCIe 3.0-ás csatlakozó továbbra is csak 75W-ot tud leadni a szabvány szerint.."
Többen is le tud adni, mint 75W. 75W a leírt határérték, ami iránymutató. A többi értéket is pontosan így kell kezelni.
Egyébként egy PCI-e 3.0-ás VGA-val (6+8pin) hogy lehetne megetetni 400W-ot? -
westlake
félisten
Ezek szerint te is most jöttél a Marsról.
Tisztában vagy te azzal, hogy mit jelent a support szó. Vagy például azzal, hogy vannak olyan szerverek, amikbe csak Quadro szintű VGA-t lehet tenni. Vagy például azzal, hogy vannak olyan szoftverek, amik kizárólag(!) Quadro kártyákkal működnek. Tudtad, hogy vannak a Far Cry 4-nél komolyabb alkalmazások is?
Vannak olyan cégek, akik a Tesla kártyákat százasával veszik. Az említett kategóriákban egy 5000 dolláros VGA olyan, mint amikor te hónap elején megveszed a havi BKV bérletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest