- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jürgenmüller
kezdő
A Das Keyboard soha nem ezekről szólt, amit ide leírtál. Ugyan van ilyen termékük, de nem ebből élnek.
Nekem ultimate van 13 éve. És igencsak jó termék. Szerintem ezek a csili-vili dolgokat max a piac diktálta nekik.
Nekem nem is kellene egy das keyboard azokkal amiket ide írtál, a Das Keyboard az Das Keyboard, nem pedig vidámpark. -
JasL
őstag
Igen, maxkeyboard-ról rendeltem, eredetileg ez egy das 4 ultimate. Csak egyedileg gyártattam velük magyar kiosztást, a mostani üres gombok valójában az eredetiek (persze van Win gomb is a szettben, de azt már nem szeretem). 2016 óta nyúzom, nagyon jó minőségű a maxkeyboard.
Tapasztalat: nekem is életem legjobb billentyűzete, nem váltanám le soha... nézem az új Razereket, stb.. aztán mindig oda jutok, hogy csakis DAS keyboard válthat le egy DAS keyboardot.
-
-
-
fatpingvin
addikt
ne keverjük a pozíciót a keycode-al
megnéztem amúgy a linket az első képről, semmi extrát nem csinál, csak az extra billentyűkhöz rendel hozzá adekvát funkciót. ez nem a hexa keycode-ról szól.
egyébként valahol igazából mindegy is. a kérdésem arra irányult, hogy az infó, amit a bill a host felé küld ha mondjuk a forgatógombot tekerem eggyel jobbra, az akár a driveren keresztül akár firmware-ből, de a gépen az Xf86AudioRaiseVolume keystroke-ként jelenjen meg, ne pedig valami random GPIO signalként amihez külön szoftver kéne.
-
fatpingvin
addikt
namost ugye ilyen nincs
a hexa keycode mindkét platformon ugyanaz, hogy a HID kernelmodul vagy az annak akármilyen platformon lévő megfelelője hogyan dolgozza fel, az más kérdés. ez csak a hardvertől függ és nem véletlenül van iparági standardja.
hogy mit festesz a Super key-re az meg tökmindegy, ugyanaz marad. a legtöbb billencsen win logó van rajta, ezért van a hivemindben hogy az a "win" key, hiába van neki normális neve és definiált funkciója.
bluetooth, RGB... egy $220 billencsből én már elvárom hogy az ilyen hülyeségeket hagyják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest