- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Le. Egy IBM Model M valtotta par honap utan - ami utana ahhoz kepest elegge sokaig huzta - mert az azt koveto 4 evben szinte minden volt a kezeim alatt. Utana jott egy jo ~3 eves dactyl manuform dominancia, aztan most az utobbi par honapban, portabilitasi okok miatt egy ferris sweep-en utom a legtobb karaktert.
De az tuti, hogy nem split, nem programozhato es nem columnar staggered billentyuzetekhez nem fogok visszaterni. A nagy billentyuzetektol nem irtozom - mert azokat is lehet "kevesebb szazalekos modban" hasznalni; de ezen a 34 billentyun is nagyon jol meg lehet lenni, cipelgetni pedig sokkal-sokkal konnyebb ezeket.
szerk: latom, nem is nekem jott a kerdes
-
Domonkos
addikt
Erdekes. Anno 2015 elejen nekem is egy das volt az elso billentyuzetem, amit egy hosszabb (es amit meg akkor azt hittem hogy alaposabb) koruljaras utan vettem. Bar nem az akkori legujabb 4-es modellt, hanem meg csak az S-t. Nem volt egy rossz darab, de mar akkor sem sok minden igazolta az arat. Boldog tudatlansagban hasznaltam
Nem tudom, hogy a legujabb darabok mennyit fejlodtek de ha most $220-bol kellene valamit vegyek, akkor sem az elsok kozott neznem meg ezt sem.Munkahelyen most epp meg mindig valaszthato a prime 13, de aki nem sajat billentyuzetet hasznal, az inkabb a g80-3000-et keri a das helyett. Es szerintem sem veletlenul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest