Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Le. Egy IBM Model M valtotta par honap utan - ami utana ahhoz kepest elegge sokaig huzta - mert az azt koveto 4 evben szinte minden volt a kezeim alatt. Utana jott egy jo ~3 eves dactyl manuform dominancia, aztan most az utobbi par honapban, portabilitasi okok miatt egy ferris sweep-en utom a legtobb karaktert.
De az tuti, hogy nem split, nem programozhato es nem columnar staggered billentyuzetekhez nem fogok visszaterni. A nagy billentyuzetektol nem irtozom - mert azokat is lehet "kevesebb szazalekos modban" hasznalni; de ezen a 34 billentyun is nagyon jol meg lehet lenni, cipelgetni pedig sokkal-sokkal konnyebb ezeket.
szerk: latom, nem is nekem jott a kerdes
-
Domonkos
addikt
Erdekes. Anno 2015 elejen nekem is egy das volt az elso billentyuzetem, amit egy hosszabb (es amit meg akkor azt hittem hogy alaposabb) koruljaras utan vettem. Bar nem az akkori legujabb 4-es modellt, hanem meg csak az S-t. Nem volt egy rossz darab, de mar akkor sem sok minden igazolta az arat. Boldog tudatlansagban hasznaltam
Nem tudom, hogy a legujabb darabok mennyit fejlodtek de ha most $220-bol kellene valamit vegyek, akkor sem az elsok kozott neznem meg ezt sem.Munkahelyen most epp meg mindig valaszthato a prime 13, de aki nem sajat billentyuzetet hasznal, az inkabb a g80-3000-et keri a das helyett. Es szerintem sem veletlenul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest