- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Pont itt a szívás, hogy DX8 és 9, illetve 10 és 11 között nem sok szünet volt
Én anno mikor egyáltalán még érdekelt még mi van a gépházban, akkor is úgy vallottam, hogy egy konfignak 3 évet ki kell bírnia. Most speciel örülök, hogy nem akarják boldog-boldogtalanra ráerőltetni a DX 11-et.
Jómagam Dx9 óta olyan húde-húde nagy fejlődést nem látok (ne tévesszen meg az aláírásom, Dx10-es karim van jelenleg az asztalimban, más kérdés, hogy érdeklődés hiányában nem játszom rajta) -
nofi
addikt
Jó nekem meg a glquake
. De számomra érthetetlen a majré a DX 11-es feature-ök miatt, már ami a technikai vonatkozást illeti. Tulajdonképpen sikerült ismét egy techdemo feelinget generálniuk, mert itt már mindenki magasra tojik magára a játékra, csak a "konzolport" szó lebeg a fejek fölött. Nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom is, mert nem vagyok hajlandó minden egyes Direct-x után új VGA-t venni.
-
nofi
addikt
Szinte már minden napra jut valami Crysis-os mócsing. Komolyan kérdezem, ennyire jó játék lenne, hogy megéri a folyamatos felháborodást? Idejét nem tudom mikor játszottam olyan játékkal amit egy grafikai foltozás miatt bármikor újrapörgetnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest