Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz KKaresz45 #170 üzenetére

értettem mire gondoltál. pont emiatt reflektáltam az elsőre, ami anyagi bukás volt. ezekután várható volt, hogy mégegyszer ugyanazt a hibát nem követik el.

SupCom egyébként mint írták, 64bites OSsel, 4 maggal, 4+giga rammal (és megmoddolt threadkezeléssel, gyorsabb AIval) már elég jó volt, én imádom:). csak 2007 elején a legolcsóbb négymagos is 500usd+ volt, többiről már nem is beszélve.

• proci985

MODERÁTOR

válasz KKaresz45 #150 üzenetére

"De azért én kétlem, hogy a júzerek többsége ezt csinálná, hogy csak és kizárólag a Crysis kedvéért csinált volna több százezer forintos befektetést."

:K a Crysis bukás volt. pontosan emiatt. hiába skálázódott iskolapéldaként highig, ha az enthusiast átment vicc kategóriába. amikor kijött, a legerősebb proci volt 3ghzs, és az még bőven kevés neki.

az optimalizálása egy hányadék legmagasabb szinten. nálam pedig a 3870 olyan 60-80% között volt terhelve. tehát nem GPUlimites. viszont a proci meg 25-40 között (két magot tudott terhelni), tehát CPUlimites se volt. azokután elgondolkodtam, hogy ha nem a proci és nem a VGA a szűk, van egy egész gyors vinyóm és 4 giga ramom, akkor mégis, miért nem gyorsabb? :F

ja és kamu már volt ott is: Vista alatt nem tudtam se very high CPUt, se very high fizikát állítani az X800GTOval. pedig az X-FI akkor messze a legjobb játékos kártya volt. proci meg 3.0án. beraktam a 3870et, és lett hirtelen very highom mindkettőből. a poén? DX10ben nincs hang;>

ezekután várható volt, hogy kiadnak egy konzolportot, amit a célcsoport még meg is fog venni, mert amúgy nem néz ki rosszul, viszont bitang jól fut.

egyébként abból az érából nem a Crysis volt az egyetlen TWIMTBP játék ami maxon semmin nem futott jól: az alap Supreme Commander és a Sacred2 se volt játszható maxon (mindhárom kiette magát a 32bites címtérből és asztalra dobott, Crysis kapott 64bites patchet, SupCom a kieggel lett /LARGEADRESSAWARE, a Sacred2nél meg el kell felejteni az elite textúrákat).

Új hozzászólás Aktív témák