Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
De úgy megszoktam hogy lehet hasalni is
Morden24:
Szerintem ez nem teljesen igaz, mivel a játék minimum gép igénye nem drága gépet igényel . Egy 70K-s masinával játszhatod. És a tervezett 7miliós eladási példány is alátámaszthatja ezt. A javításokkal megnőhetnek a pc-s eladási számok. Meglátjuk mi lesz.
-
csongi
veterán
Nekem bejön a multi része. Sikerült 8K-ért vennem egyet BFBC2-vel együtt. A BF-et eladtam, így 4K megérte. Sajnos a játék elég nyers. Kb 3 éve tolom a cod4-et. És ez az első nem cod game amire azt érzem, hogy leválthatja. A mozgáskultúra végre kezemre áll, a célzás és egyebekkel együtt. Sajnos hasalni nem lehet benne. Lehet a nanoruha nem képes rá, mert akkor elaludna
. Remélem sikerül ezeket a hibákat javítani, és minden rendben lesz. Az sajnálatos, hogy ilyen hibákat vétettek, ami ezen a szinten nem megengedett lenne. Viszont látszik, hogy ki akarják javítani.
-
_Volkovy_
nagyúr
Én is a hozzáállásra gondoltam
Az első résznél azt éreztem, hogy kiadták, és arra számítottak, hogy előbb-utóbb úgyis lesz olyan hardver, ami viszi normális sebességgel. Az maximális grafika volt a kor színvonalán, de mint játék, hááát, pocsék, techdemo.
A másodikban inkább azt érzem, hogy nem a grafikába ölték az időt, hanem a hangulatba. Ezerszer szórakoztatóbb, viszont bele lehet kötni a maxigrafix hiányába, ha nagyon olyan valaki.
(lásd: dx11, tesszelizé -direkt nem tanulom meg a nevét, mert nagyon hülyén hangzik magyarul-, meg a többi ficsúr, amiről a gyerekeknek fogalma sincs, csak ordibálnak, hogy nincs benne) -
nofi
addikt
Jó nekem meg a glquake
. De számomra érthetetlen a majré a DX 11-es feature-ök miatt, már ami a technikai vonatkozást illeti. Tulajdonképpen sikerült ismét egy techdemo feelinget generálniuk, mert itt már mindenki magasra tojik magára a játékra, csak a "konzolport" szó lebeg a fejek fölött. Nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom is, mert nem vagyok hajlandó minden egyes Direct-x után új VGA-t venni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest