- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Értem, hogy félere lehet érteni, de szerintem csak akkor, ha szándékosan keresed benne a nyilvánvalón túli jelentéstartalmakat. Ha tudod, hogy a PS3 egy konzol, akkor eleve úgy fogod (kéne) értelmezni, ahogy a szerző is szerette volna (és eszedbe sem jut más, csak ha direkt keresed, hogy mibe lehetne belekötni
). Ha nem tudod, akkor még lehet 50-50% az ember logikájától és beállítottságától függően, hogy mi ugrik be elsőre, de nem látom egyértelmű ellentmondásnak.
(#35) kelzsoca - Mai szemmel már főleg nem, de az Xbox360-hoz viszonyítva azért táposabb a PS3.
Flasheltem már itthon ismerősöknek Xbox360-akat (még azt a verziót is, amihez le kellett ugrani a sarki mikroelektronikai boltba egy tranzisztorért, és rádrótozni a soros portra, hogy kiolvassam a kulcsot a meghajtóból). Illetve cseréltem alkatrészt (előre megrendelte a pótalkatrészt netről, aki ide hozta, csak nem merte szétszedni...) egy PS3-ban is, és a Sony gépének belseje ránézésre sokkal összeszedettebb.
Én a multifunkciós PC híve vagyok, a jóisten pénzét is elverném a PC-re (és közben persze megannyi másra...), mielőtt oda jutnék, hogy "egye fene, legyen itthon egy konzol is". De ha mégis vennék egyet, akkor tuti, hogy a PS3-at választanám az Xbox360 ellenében.
Persze az Xbox mellett szól, hogy arról könnyebb PC-re portolni. Szóval így, hogy nem veszek egyikből sem, számomra az a szerencsésebb, ha Xbox-ot ajánlok az embereknek.
-
janos666
nagyúr
Nem, a PS3 verzió fog sokkal jobban mutatni Xbox-on futtatva.
Amúgy szerintem az eredeti alcímmel semmi gond.
(Az Xbox a PS3 riválisa a konzolok terén, tehát "konzolos riválisok", nem?)(#31) kelzsoca - Inkább az előállítási költségekre gondoltam, amibe a Sony-nak fájnak a még mindig veszteséggel árusított gépek. Persze idő közben farigcsálnak a gyártástechnológiákon is mindkét oldalon, de összességében szerintem még mindig igaz ez az állítás (akár pillanatnyilag, de kezdettől summázva még tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest