- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Ok.
Ha tőlem akarsz valamit bármikor ide vagy privátba. Megpróbálom bizonyítani az állításaimat amiket tettem akár fogok egy stopper órát és őszintén megmérem mi mennyi hogyan az én értelmezésemben. Figyelem az fps értékeket MSI AB.....és használom a laptopom a magam tempójában azzal amivel miközben megfigyelek dolgokat. Mindenkinél más cucc van, ettől még lehetne az álláspontokat közelíteni.
Van pár játék feltelepítve a laptopomon, azok betöltési idejét megtudnám határozni, vagy legközelebb ha feltelepítek egy játékot akkor talán lemérhetném a telepítési időt és hasonló......de ok értelek és teljesen igazad van.
Nem vagyok már fiatal, régen foglalkoztatnak ezek a kérdések főleg mert nem tetszik a mai trend és amolyan maradi vagyok a megszokott világommal ahogyan eddig használtam ezeket a dolgokat. Túl sok a reklám és a benne rejlő fél igazság szerintem.
-
Tomalak
csendes tag
Forza Horizon 4-5, COD WZ játékoknál okoz például problémát,(akad, ergo tölti az adott assetteket) az igen nagy térkép miatt.
Továbbá a Cyberpunk-ban például van is rá opció (HDD mód) , ami gyakorlatilag kikapcsolja a járműveket mikor száguldozol a városban.
Nem azt mondom hogy használhatatlan a HDD, annyit mondok, hogy vannak címek amik élvezetesebbek SSD-vel és nem csak a töltési idő csökken. Szerencsére most már elérhető áron is vannak.
Egyébként vannak olyan területek, ahol a HDD szükséges. Ipari területen 1 év alatt meghalna egy SSD a napi több terrás adatforgalom miatt.
-
KISDUCK
addikt
Nyilván a fejlesztő tesz olyan korlátot a programba, mert túl rossz lenne a felhasználói élmény hdd-ről és amiatt feleslegesen lehúznák néhányan a játékukat. Én példát ilyenre nem tudok, de tény hogy újabb játékokat és multi játékokat nem éri meg hdd-n tartani. Nekem most egy darabig hdd-n volt a wot sd kliense ami ~40GB és nagyon rossz volt a töltési idő, volt hogy azután töltött be a játék hogy a csata elindult és még így se volt betöltve minden textúra. Single-lel még lehet próbálkozni, de ahol nagy méretű textúrák vannak ott annyira nem éri meg, mert lehetnek esztétikai hibák. Potato játékon kívül mást nem érdemes hdd-n tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest