- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
ATi GAMES #42 üzenetére
Tévedés, első az anyag és az összeszerelési minőség*, második a hűtés és harmadlagos a cpu/gpu kijelző meg egyebek.
Amúgy én se csak játékra vettem, szoktam filmeket és sorozatokat nézni rajt, 9gag-t és egyebeket nézek, olvasok meg ilyenek.* lehet akármilyen jó hűtés vagy hardver a gépben ha kefíres dobozból van, ha szétmállik a zsanér és a billentyűzet jobban hullámzik mint a Balaton.
-
KISDUCK
addikt
Nyilván a fejlesztő tesz olyan korlátot a programba, mert túl rossz lenne a felhasználói élmény hdd-ről és amiatt feleslegesen lehúznák néhányan a játékukat. Én példát ilyenre nem tudok, de tény hogy újabb játékokat és multi játékokat nem éri meg hdd-n tartani. Nekem most egy darabig hdd-n volt a wot sd kliense ami ~40GB és nagyon rossz volt a töltési idő, volt hogy azután töltött be a játék hogy a csata elindult és még így se volt betöltve minden textúra. Single-lel még lehet próbálkozni, de ahol nagy méretű textúrák vannak ott annyira nem éri meg, mert lehetnek esztétikai hibák. Potato játékon kívül mást nem érdemes hdd-n tartani.
-
KISDUCK
addikt
Illő lett volna kiírni hogy milyen beállításokat használtál adott játéknál és néhány screenshot helyett betehettél volna rendes méréseket afternburnerrel és hwiinfoval is rendesen lebontva hogy hogyan alakultak az fps értékek és a hardver kihasználtság. 3 pár screenshot alapján meg nem lehet rendes következtetéseket levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest