- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Az igaz, hogy x4-en könnyebben kijön majd a különbség. A ventilátor felfogatás sem lett rossz, elsőnek a kampós felfogatóval én is megszenvedtem, de másodszorra már sokkal könnyebben felment. Azért jó ez az újítás, mert egy fokkal még jobb lett, és nem emelkedett viszont az ára. Ennyi pénzért tényleg a legjobb választás.
-
sgergi
veterán
1. Nem az aluminíum is érintkezik a procival, tehát nem csak a hőcsövek, de azok közvetlenül.
2. nem sok a veszteség ott, mert a benne lévő folyadék azon a szakaszon gáz halmazállapotban ugyanúgy mint a talpon. Hőt pedig csak a bordáknál kezd el leadni, tehát ott csapódik vissza. Egyébként sem lehet lejebb tenni a bordákat, mert akkor a lapon nem férne el. -
sgergi
veterán
Az elején van annyi hiba a dologban, hogy a tx és tx2 nem az a különbség, amit írtál. A tx-ből volt külön inteles és amd-s verzió, és 4 tűs ventivel adták. A tx2-ben egyszerre volt amd-s és inteles lefogató is, és 3 tűs ventivel adták.
Még annyi kiegészítés, hogy a tx3-nál az nem feltétlen az olcsósítás, hogy a hőcső közvetlenül érintkezik a procival, annak van előnye, jobb a hőátadás, nincs benne plusz egy réteg.
Egyébként jó cikk, én is akartam egyet írni, ha meglesz a tx3-am. (tx2 nálam eltört, elvileg tx3-ra cserélik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest