- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Szerintem a cikk kategóriájában nem sok. Viszont egy nagyobb TDP-jű cpu-nál ez az 1-2 fok is számítani fog. Most Phenom X4-gyel lesz tesztelve, ezzel tuti kiderül mit bír.
A keretes felfogatással a felhasználóbarátság javult. Nekem tulajdonképpen csak ennyi bajom volt ezzel a coolerrel, így ezzel a lépéssel (és a talán 1-2 fokkal jobb hűtési teljesítménnyel) a CM biztossá tette szvsz a kategóriában eddig is best buy pozícióját.
Annyit beszéltünk róla, hogy szerintem holnap meg is rendelem.Kérdezem a kedves fórumitáktól, hogy nincs esetleg a teszt erejéig kölcsönbe egy 212 plus-uk?
-
aleister
veterán
Egész biztos lehetsz benne.
Szerintem kiegészítem majd a cikket a tapasztalatokkal. Mivel a régi tesztkonfigomnak már más a tulaja, ezért nem bizti, hogy beillesztem a táblázatba az eredményeket, de a mostani gépemen TX3 van, így azzal össze tudom hasonlítani. Szóval nagyságrendileg lehet majd hova tenni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest