- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Valami ilyesmibe gondolkozom, ez minden téren megfelelne. Pont a ninja schyte al van teszt még be is fér ezen sem kell agóódnom. Azt mondjuk nem tudom hogy a táp hogy lélegzik alul, meg hogy azt a nagy légcsavart ki lehet e cserélni kisebbre. Vagy ebből a nem Mini verziót hanem a nagyot. Nagyon tetszik...
-
Hanok
senior tag
Peti78: Egyébként ha hatásos akkor ez egy nagyon jó ötlet....Tanultam valamit, ha lesz rá lehetőségem én is bevetem
Michell:Azért nem szeretném ha a hűtés hatásfoka a zaj rovására menne, én egy csendes házikót szeretnék, amivel normális szintre tudom hűteni a benne lévő dolgokat.A házikóba 3 venti lenne, talán még lehet tartani a silent kategóriát ha én is kiflexezek egy két részt
De teljesen bizonytalan vagyok mert létfontosságú hogy halk legyen, persze ez mindenkinél más. Nálunk a kertesházban azt is hallom hogy a légy szellent, szóval valami jót kéne kitalálni...
Alibabo: Nekem csak egy gondom van vele...
hogy q@va drága! (és elvileg sokkal többet nem tud mint a 690). Az hogy kisebb még jó is ugyanis limitált a hely ahova kerül. Kár hogy ezek a szemetek tudják hogy jót csináltak és meg is kérik az árát...
ha 30-k lenne esküszöm megvenném
-
Hanok
senior tag
Igen én is ezen gondolkoztam hogy oda kéne valahogy felapplikálni egy ventit csak a képeitek alapján nem nagyon tudtam kideríteni hogy megoldható-e. Mert úgy néz ki mintha nem sok pont lenne ott, ahova oda tudnám kötegelőzni. De majd ha itt lesz és belepakolok kiderül hogy végül is mi hogy fér el. Remélem a jövő hónapba lesz időm rá.
A gyári ventit lehet megnézem azért de ha hangosabb lesz tőle mint amilyen most akkor repülnek, ez a 2 nexus most is elég halk. A táp jóféle seasonic azzal nem lesz gond. -
Hanok
senior tag
Nah pont ezért mondom hogy lehet hogy az a ház nem tud annyival többet mint amennyibe kerül. És pont ezért is mondtam hogy 37k az elég sok. úgy tervezném hogy ventiszabályzó mindenképp menne bele, ventiket én is lecserélném, meg a 9600-gt-re akarok egy hr-03 gt-t A választás meg pont ezért esne erre mert csicsamente, letisztult forma. Attól meg hogy ne lenne elég a venti alapon nem félek most is csak elől meg hátul van ház ventim egy 8as megy egy 10-es és passzívba nyomom a procihűtést schyte ninjával és még így is 40 fok alatt van. Annyit tervezek hogy hátulra meg a tetejére egy venti meg előre egy és viszlát. a 9600gt.re meg úgy tenném fel a hűtőt hogy a proci felöli oldalra csak félek hogy a memóriák lepattognak ha nem kapnak szellőt
miért nem tudták úgy megcsinálni hogy azokat is fedje nem tudom....
R1200GS: igen az tényleg nem ér annyit főleg hogy a 690-ből ki is venném a gyáriakat.. De ha azt mondjátok hogy minőségre ez a ház viszonylag jó akkor szerintem egyértelmű....
-
Hanok
senior tag
Az a ház pont az ami nekem kéne, ez a 690-es meg nagyon hasonlít rá, sőt. Szempont hogy a táp alul legyen hogy felülre tudjak rakni ventiket. meg hogy a vinyókat tudja csillapítani. A pénz meg lenne rá csak kérdés hogy van-e az FT-01-be annyi plusz mint amennyivel többe kerül. Azért hiába lenne meg rá a lóvé, meggondolom hogy 17-k ért vegyek házat vagy 54-ért..Nem mind1
-
Hanok
senior tag
-
Hanok
senior tag
Tervezem hogy beruházok egy ilyen darabra, de érdekelne hogy a winchesternél az a gumis/szilikoos megoldás mennyire használható...Hogy csak úgy van vagy tompít is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest