- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Biztos hogy jobb minőségű mint a CM-de, nem tud nála többet. Felesleges kiadni érte annyit. A ventilátorokat ugyan úgy el tudod benne helyezni, hasonló áramlást tudsz kialakítani benne. Ami különbség lehet a kettő között, hogy minőségibb, csendesebb ventilátorokat adnak hozzá, ez nekem nem érne 37 ezret.
-
Peti78
őstag
Nehéz ügy. Ha tetszik, és meg is van rá a pénzed, akkor az is kérdés, hogy a két ház közötti különbséget hasznosabban is el tudnád-e költeni? 37 K az sok pénz, gondold át.
Először is vehetnél mondjuk egy ilyen szabályzót [link]
Véleményem szerint ennyi venti mellett szükség van rá, mondom ezt azért, mert nem vagyok benne biztos, hogy a ventik 5Vra való szabályzása elég lesz nyáron. Én biztos veszek egy ilyet. Ezen kívül ez is minőségi ház, legalábbis a régi codegenemhez képest.
Az illeszkedések jók, tágas, és minden csicsa nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő