- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
djalczo
csendes tag
hát nem tudom mi a bajotok(vagyis tudom mert olvastam
) nekem momentán egyel volt csak problémám és az a ház oldala ,nagyon nehezen volt mozditható azon kivül semmi bajom nem volt vele a beszerelés is zökkenömentes volt szoval jo ház jo áron
-
djalczo
csendes tag
-
djalczo
csendes tag
igen sajna álam is de meg probálok feledkezni róla.elég hangos
-
djalczo
csendes tag
bocs gyorsan gépeltem kimaradt néhány betü
-
djalczo
csendes tag
hát engem skacok végre felhivtak hétfön és tegnap i megis jöt a házikó.nagyon jo és nagyon sok casvart adtak hozzá
ritka az ilyen sajna.be is szerltem mdient és az oldala rajta van és még ig yis hidgebb mdien mintha a másik házban lenne mdien oldal nélkül mdien elrendezés királyul van megodva 16 ezer bago egy iylen házért
-
djalczo
csendes tag
gyárilag 3 venrtit adnak hozzá egy kék ledes elöl a rácsok mögöt egy odlalt és egy hátul de zene kivül még lehte bele 3mat tenni.sok helyen használtak benne rezgés csillapuitót szal szeirntem nagy zajjal nem lesz.és ami a lényeg taéán egy negativuma van és az hogy nehéz 10kg de negem az nem zavar erös massziv ezt szeeretem és pofás vedd meg ilyen olcson ilyen jo házat nem kpasz mostanában mert már most nehéz beszerezni amugy lehet kapni 16 ezerért is
-
djalczo
csendes tag
és most renltem egy marha jo proci hütöt potom pénzért meg lévö konfigomban csinos lesz a gép dizájnja
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=202&pr_name=9500
-
djalczo
csendes tag
és ne hargduj megkérdem de te mikor rendelted meg és mikorra jött meg.én multhéten rendletem szerdán de még semmi telefon nem volt ésemailt sem kaptam csak azt hogy rendeltema házat de azon kivül semmi.miben reménykedejek?
-
djalczo
csendes tag
én két napja rendeltem másnap reggel felis hivtam öket at mondtáka jövö hétre várható az érkezés szoval aki velem együt rendelt a héten akkor maximum jövö héten lesz
addig meg reménykedünk hogy igy is lesz
.nem semmi kereslet van rá mindenkinek az kell akkor nem értem miért nem vesznek raktárra jo sokat hogy ha rendelünk idöben kapjuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest