Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
válasz
masterful87 #389 üzenetére
"Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!"
Gyarilag olyan, ha megnezed a haziko dobozat ott is ugy nez ki a kepen. Kozben talaltam meg 1 pici esztetikai hibat amit ne mertek, Az elolapi racs alul miert befele leejt? Raadasul jo kis rovatkas muanyag van ott alul ami 2-3 honap mulva jol megfogja a koszt. Neztem az elolap hatuljat az gyarilag olyan sajna, azt hittem csak benyomodott, probaltam kiegyenesiteni de nem lehet, eleve ugy van kialakitva
Tetejen levo csatlakozokra igazan rakhattak volna vmi vedo ajtot, mert azok is csak vonzzak majd a piszkot. Lehet torolgetni naponta, de ido mulva ugyis belemegy a por.
Ventillatorok jok igy 5V-on, semmi zaj sincs ami zavarna. Egyet nem ertek, ha alulra nem raktak ventit akkor oda miert pakoltak porszurot? Lehet kene majd venni oda egy 14cm-est de eleg ez igy Nagyon kivancsi leszek nyaron a 45fokos hosegben h fogja birni, mert most winyok 30fok koruliek, a proci max 40, vidkari 50-60fok. Nyarra az oldalso ventit megbutykolom h ne suvitsen, talaltam faya gumi alateteket.
Nem bantam meg a vasarlast, minosegi, korrekt, szep, kelleems kis haziko de en inkabb csak palotanak hivnam ha lehet
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #389 üzenetére
Én próbáltam sok ventit az oldalába.
Tapasztalat: Oldalsó venti 7V-ra le és nekem tökéletes.
Ha neked úgy is sok akkor 5V
Nekem az oldala az tökéletesen jár fel le.
Nekem most a leghangosabb a tetejében lévő venti
de rászánom magam és azt is visszaveszem és jó is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal Gear Solid
- iPhone topik
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest