- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Hali
CM690 Ház,Quad 6600(9*333)+Thermaltake Big Typhoon (ami procira fujja a levegőt),
8800GT+Accelero S1 Rev2+Coolink SWiF 12PWm (szintén fujja a levegőt a GPU-ra)
3 venti van a házban,első befujja a levegőt,hátul egy ami szivja ki.És volt egy oldalt ami szivta ki a meleg levegőt.A VGA hűtés cseréje miatt már nem fér be oldalra a régi hűtő.
Az oldallapon 2 hely van neki,de egyik helyen VGA hűtőbe akad bele,másik helyen pont a Proci hűtő fölé kerülne (éppen beférne) viszont onnan szivatni a levegőt hülyeség lenne szerintem,ezért fentre kötöttem be.Oldalt viszont igy semmi.
Szerintetek csináljak uj helyet a venti számára az oldallapon,és ha igen akkor annak fujni kell befele a levegőt a házba vagy szivni ki onnan.Egyszer próbáltam hogy befele fujjon,de a kintről beszivott levegőt ugye átáramlott a ház oldalsó lyukain és ez nagyon hangos volt.
Lényeg proci mellőt szeretném a meleg levegőt eltüntetni.mert eléggé melegszik mostanság ebben a szép 36 fokos időben.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest