Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Na kikaptam a régi házból a cumókat és benyomtam a CM690-be.

Az első meglepetés akkor ért, mikor SPEAKER-rel nem találkoztam :F no erre még ki kell majd találni valamit, mivel ez valahogy hiányzik a ház tartozékai közül és a régi házban meg a jó öreg 6cm-es verzió figyel nem pedig az újabban alkalmazott pici kialakítású a 1,5cm-es vezetékével.

A második meglepetés bosszantóbb volt, ugyanis a legfelső 5.25" takaró "szitát" a tervező anyukájának sűrű emlegetése közepette sikerült csak kieszkábálni a helyéről, mivel a rögzítő fület olyatén módon helyezték el, hogy a legfelső előlaprögzítő "hengertől" nem lehet eléggé szétfeszíteni. Az már más kérdés, hogy az oda betenni kívánt eszköz egy IDE felületű DVDíró volt, amihez a legfelső winyókerettől nem ért el az adatkábel, így tehettem vissza a keretet :W Sajnos csavar nélküli rögzítéssel eléggé lötyög a DVDíró a helyén.

Az alaplaprögzítő lemez hátsó részén kialakított ventillátorhelyre csak 8cm-es ventit lehet pakolni és abból is vékony verzió kell, mivel nálam egy normál kialakítású ventitől már nem lehet visszatenni a hátlapot.

A táp előtt van egy kis kábeldzsumbúj, amúgy minden vezetéket szépen el lehet vezetgetni.

Új hozzászólás Aktív témák