- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Ja elő már nem rendelek max egy nappal előtte hogy lejöjjön mire gép elé kerülök.
Resi2-t egy hónapig nyüstöltem bőven a platina után is és nehéz volt lerakni. Ha csak ilyen lesz mint a 2 akkor ez az az esrt hogy meg merem venni megjelenéskor. -
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Ajándékba kaptam a fémtokost. De egyébként sem lenne jó a kiadónak hogy majd mindenki majd akkor.
Meg hát van játék ami tényleg kell mikor megjelenik.
Pl most a resi3 is ilyen. -
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Nem volt rosz játék. Hangulatra nekem adta.
Viszont nem szeretem ezeket a dlc-ket. Mire kijönnek már mást játszok, már nem vagyok abba a hangulatba és azt se tudom melyik gomb mi, és le is záródik nálam a játék a végenél, szóval rajtam nem szoktak keresni megjelenő dlc-kkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest