- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
Sziasztok. Van egy játékmenettel kapcsolatos kérdésem, tudtok linkelni egy magyar nyelvű fórumot ahol erről tudok kérdezni?
Nagy köszönet érte. -
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Ja elő már nem rendelek max egy nappal előtte hogy lejöjjön mire gép elé kerülök.
Resi2-t egy hónapig nyüstöltem bőven a platina után is és nehéz volt lerakni. Ha csak ilyen lesz mint a 2 akkor ez az az esrt hogy meg merem venni megjelenéskor. -
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Ajándékba kaptam a fémtokost. De egyébként sem lenne jó a kiadónak hogy majd mindenki majd akkor.
Meg hát van játék ami tényleg kell mikor megjelenik.
Pl most a resi3 is ilyen. -
Wesder
titán
Oka van hogy csúszik a DLC, hogy mi az tök8 szerintem. Egyébként meg nem kàr a Crossfire-ért, ha még így is van. De még az is lehet hogy a Crossfire miatt csúszik. Üzletben nincs baràtsàg, a pénz beszél. Egyébként meg csodàlkozol? Spencer nyílvàn szerződést szegett, mikor azt mondta hogy jön Pass-ba a Control.
Ez kb 2 hónapja volt, ha nem 3. -
.LnB
titán
Ezt oriic elfelejtette odaírni, de Xbox-ra június 25-én jön ez a DLC.
Ez potom három hónap késleltetés a többi platformhoz képest.
Nagyon nem haverok ezek a MS-tal.
Biztos, hogy a Remedy dolgozik még azon a Crossfire játékon?! -
Beniii06
addikt
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
~10 óra játékidő 40€ összegért karcsúnak tűnik számomra, akármennyire is jó lehet a sztori, muszáj +2 óra játèkidőt hozzátenni 10€ formájában.
-
lmno
őstag
Xbox Game Passbe nem jön? Annyit még talán megérne...
-
Chapel
addikt
Remedy tud.
A legegyedibb és szép és fizika stb. AAA cím volt tavaly.
Ha valakinek nem jön be oké természetesen, de nekem hálás volt ez a vér/ötlet frissítés.Kérek szépen ezzel a látvány/rombolhatóság stb-vel:
- Egy új Max Payne részt - hiába szidták sokan a 3. megelőzte a korát sok mindenben, igen a cutscene zavaró, de sztem ez messze nem annyi mínusz, mint amennyi plusz más volt.
- Egy új Prototype-ot!!!
Szerk : Nem lennék meglepve, ha a DLC egy alternatív helyen játszódna...de várjuk ki nyilván. -
saelin
veterán
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Igen, úgy kell. Deluxe amiben benne van az összes dlc. (Gyakorlatilag alap+season pass)
Én csak nagyon must have játéknál szoktam day one venni vagy ha multiplayer cím.
-
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Nem volt rosz játék. Hangulatra nekem adta.
Viszont nem szeretem ezeket a dlc-ket. Mire kijönnek már mást játszok, már nem vagyok abba a hangulatba és azt se tudom melyik gomb mi, és le is záródik nálam a játék a végenél, szóval rajtam nem szoktak keresni megjelenő dlc-kkel. -
- = Zk = -
félisten
volt ez "annyira" jó, hogy DLC-ét kapjon?!
-
Dr. Akula
félisten
Az 1. DLC címe: Alt, 2.-é: Del.
-
tomazin
veterán
Meg mindig epic only?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest