- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ez egy nagyon jól kitalált cucc, mert mivel hordozhatónak szánják, az áramfölvételét és így a max. fényerejét is el lehet fogadni limitáltnak. Ha ezt az élményt asztali monitor formában szeretnék eladni, akkor a vásárlók követelhetnék a végtelen fényerőt, és a HDR-t a specifikációba, ami az apró méret miatt kb.: megölné a panelt egy hét alatt. De nyugtasson meg, hogy 25"-ban is ugyan így járna desktop monitorként, csak több idő kellene hozzá.
Abból a kevés értékelhető video-tesztből ami rendelkezésre áll:
Nincs, vagy minimális az után-húzása. A legrosszabb pillanatokat elkapva is csak a 2. frame van kint az ernyőn, ami k. jó. Cserébe ugyan ettől, összhatásában idegesnek hat a kép, egy teljesen átlag gépre rádugva, valószínű fárasztóbbnak fogod találni, egy másik, gyengébb képességű monitorhoz képest, amin a 0-nál erőssebben jelen van a blur-ing a pixeleken. -
Foglalt név
addikt
Ezt aláírom. Arra 20 éve sikerült rájönnöm, hogy sosem leszek azon a szinten, hogy játékból éljek meg, innen kezdve nem stresszelek rajta. Statisztikai alapon többség így van ezzel, értsd nem az eszközökön múlik, hogy nincs benne a top100-ban.
Kb. a kvék volt az utolsó, amit online játszottam. Egy Tomb Raider nekem látványos a QLED-en is, az Alyx-nak meg mindegy. -
törölt tag
Azért a panel frissítésének a kezelését is meg kell nézni, mielőtt letesszük a nagy-esküt mellette, és itt a "komolyabb gaming-re" gondolok. Mert ugyan azt a problémát vélem felfedezni itt a nagy méretű Oled "gamingmonitoroknál" mint a korai nagysebeségű IPS monitoroknál láttam. Pl.: egy hevesebb gesztus közben eltűnik a komplett kézfej az újjakkal együtt, majd a mozdulat végén meg újra megjelenik a képen.
Szerintem még bőven gyerekcipőben jár ez a technológia, mert a TV-s szinten kiváló, tartalomfogyasztást megcélzó meghajtókat használnak. Legalább egy alkalmas FPGA-t tegyenek bele, ami képes lefrissíteni minden egyes pixelt, minden egyes frame-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest