- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
hokuszpk #809 üzenetére
Itt nem is ez a lényeg, hanem a piacszerzés. Mert ha mindenütt piacot szerez az AMD, akkor elkedznek rá optimalizálni, ami visszamegy a desktopra és notebook-ra is. Pl. a VULKAN API elterjedését segítheti, amiben szénné veri az NVIDIA-t szinte minden játékban, ráaádsul még a VEGA 56 is volt, hogy még a 2080 Ti-t is megverte VULKANban.
Tehát látszik, hogy az nvidiának is a piaci részesedése miatt tud nagy arca lenni... DX 11-ben erősebb, DX12-ben már nem biztos, és van, h fordul a kocka, VULKAN-ban pedig nincs miről beszélni.
Részemről kívánics leszek az RDNA-re, ami valószínűleg a szoftverhez optimalizált hardver, így a vulkan-os előny jó eséllyel eltűnhet, DX11-ben erősödhet, és DX 12-ben jó esetben maradhat a teljesítménye. De majd meglátjuk.
Drukkolok az AMD-nek, mert nagyon elaludt a piac.
U.i.: Bocsi, hogy 3 részben írtam, csak így jött ki a lépés.
Remélem, elnézitek nekem!
-
-Skylake-
addikt
válasz
hokuszpk #809 üzenetére
1: nem mondtam, hogy ki kell hagyni. Csak azt, hogy nem itt van a rettenetes penz amit az AMD meg akar talalni.
2: az 5 dollar egy tipp volt, utana irtam tippnek 3at is es meg kevesebbet is. Alattam valaki kifejtette, hogy siman lehet, hogy centekrol beszelunk. Felesleges ezzel a szammal szorzasokat csinalnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest