- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
+1 az lesz ami eddig, én is így érzem. Igazad lesz. Csak annyi változik, hogy megy majd a lehúzás a minimum rendszerkövetelmények emelésével.
Tulajdonképpen attól, hogy pl. az Xbox kapott egy bill+egér támogatást még nem lett gamer PC. Ha kijön egy konzol erősebb hardverrel attól még nem költenek többet játék fejlesztésre sajnos.
Hogy mi történik egy monitoron az már tulajdonképpen a múlt.
Ha egy stúdió komolyat akar villantani videojátékban, akkor a VR támogatás már megkerülhetetlen. Szóval, ha a konzol nem tudja a VR rendszerkövetelményeit, akkor csak hátráltatja a fejlődést.Az új hardverekről meg amiket olvasni, hogy akkor most így vagy úgy verődik vissza a fény VR-ban… csupa olyan dolog ami teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy most akkor jó e egy játék vagy nem jó, de még grafika szempontjából sem erre kéne rámenni, hanem arra, hogy szemenként minél nagyobb felbontást tudjon számolni a VR megjelenítőre a hardver. Túl alacsony felbontás mellett a fények miatt „aggódni” olyan, mint dugni menni fax nélkül.
Kezdjük az élsimítást, meg a trükkök százait vissza 25 évet, mint amikor a monitor panelen voltak túl nagyok a pixelek, de úgy, hogy közben 8k paneleket tudunk gyártani és a 4k-t már utánad dobják.
DX12 is mekkorát változtatott a játékokon, de a CFX SLI-t legalább kinyírta, illetve van mire fogni, hogy már az sincs.
Mondanák azt, hogy öreg itt van a szemcsi két 4k panellel, de ehhez be kell tenned két 1080-at SLI-be és akkor puffognék, hogy drága, de még drágán sincs jó, csak a xar lesz egyre drágább. -
Chaser
legenda
válasz
Dilikutya
üzenetére
konzolra tényleg fejlesztenek, optimalizálnak, adott a cél hw amit maximálisan ki lehet használni és már tisztában vannak a korlátaival, nem véletlen tud hasonló grafikát mint akár sokkal erősebb pc
de sztem ez eddig is így volt, amit a konzol ésszel old meg, azt a pc portok erőből, azért meg lehet nézni, 4k-hoz pc-nél milyen vas kell, amit tud egy xbox x, van olyan játék aminél 30fps-sel, van olyan aminél 60fps-sel, gtx 1070 szintű vga-val, a rendszer működése is más alapjaiban, nincs külön vram, rendszer ram, egy közös van
egy xbox x normál ára 150e körül van, de esetenként olcsóbban is, én pl nemrég 125-ért vettem boltból két játékkal, azokat meg eladtam 11k-ért, no 114k-ból pc-nél mit is kaptam volna? egy db belépő 2060 rtx-et magában, sallangokra még legalább ugyanannyi rámegy, de inkább több, köszönöm, de elég volt a hülyeségből ( : -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ne feledd, hogy a mostani konzolgeneráció egy olyan kor AMD-alapjain nyugszik, amikor annak termékei legjobb esetben is csak labdába rúgni tudtak a kékekkel szemben, most pedig pariban vagy felette állnak. Az az 1-2 év amíg a konzol visszatartja a PC fejlődését lesz majd 3-5 is

"már 20 éve a Quake 3 motoros Soldier of Fortune is tudta"
...aminek ez volt A Nagybetűs Fícsöre, hát persze, hogy tudta. Nyilván még egy fapados Unity is tudná, de értelme nincsen és a mai polkorrekt, szociálisan és mindenhogy érzékeny világban senki nem meri ezt megkockáztatni. (Nem is kéne talán...)A hozzászólásoddal egyébként egyetértek, nem kötekedésből írtam a fentieket

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest