- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Johnny_vT #813 üzenetére
Igen de ebben a táblázatban még van kb. 8-10 olyan paraméter ami tudjuk, hogy hülyeség.
Tehát megnézek egy táblázatot, amiben szerepel 1 olyan dolog ami új, akkor csak és kizárólag arra koncentrálok és a többit meg sem nézem? Hogy mikori a cikk az megnézed, de hogy van benne 8 magos 3600G az nem süti a szömedet? Háát érdekes.Bocs, ez nem rád vonatkozott, nem effektíve neked szántam, csak neked szólva kérdeztem, hogy ez így mennyire normális dolog? Nem rólad feltételeztem, hogy így gondolod. Elnézést a rossz fogalmazásért.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Johnny_vT #334 üzenetére
Építeni nem is, de ha még megvan, nincs értelme cserélni. Én játszok is vele, van benne SSD meg egy Radeon RX570 4GB, és 1080p-ben nincs kompromisszum egyelőre. Fix 60fps-hez nem feltétlenül elég a CPU mindenhol, bár idei játék nem is volt próbálva szerintem, csak a Resident Evil 2 demója, de úgy rémlik, az akörül futott. Szerintem bőven kihúzza még ezt az évet nálam, sőt a jövő évet is, mert amennyi időt tudok rászánni, azért igazán fölösleges új gépet venni, akkor is, ha megtehetem. Az RX570-et is csak azért vettem, mert kifogtam egyet akkor 45-ért, az RX550 meg elment egy évesen ugyanannyiért, mint amennyiért anno vettem, csak lestem, hogy megugrott egy év alatt annak az ára is. Most nézem, az RX570-em is visszamászott, jókor, jó helyen csaptam le rá. De kihasználva az se nagyon van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Johnny_vT #294 üzenetére
Csak mellékesen, a lesajnált 8 magos FX-ek ma is tökéletesen megállják a helyüket. Sőt, mondhatni erőre kaptak a többszálúsítás elterjedésével. Lehet, hogy energiatakarékosság szempontjából nem bajnok architektúra, de ma is jól használható processzorok. Az én A10-6800K APU-m CPU részével sincs probléma, játékra tökéletesen jó (multi nincs). Anno az IGP része is egészen erős volt, de nyilván afölött jobban eljárt az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Dacia topic
- Társasjáték topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest