- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Johnny_vT #813 üzenetére
Igen de ebben a táblázatban még van kb. 8-10 olyan paraméter ami tudjuk, hogy hülyeség.
Tehát megnézek egy táblázatot, amiben szerepel 1 olyan dolog ami új, akkor csak és kizárólag arra koncentrálok és a többit meg sem nézem? Hogy mikori a cikk az megnézed, de hogy van benne 8 magos 3600G az nem süti a szömedet? Háát érdekes.Bocs, ez nem rád vonatkozott, nem effektíve neked szántam, csak neked szólva kérdeztem, hogy ez így mennyire normális dolog? Nem rólad feltételeztem, hogy így gondolod. Elnézést a rossz fogalmazásért.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Johnny_vT #334 üzenetére
Építeni nem is, de ha még megvan, nincs értelme cserélni. Én játszok is vele, van benne SSD meg egy Radeon RX570 4GB, és 1080p-ben nincs kompromisszum egyelőre. Fix 60fps-hez nem feltétlenül elég a CPU mindenhol, bár idei játék nem is volt próbálva szerintem, csak a Resident Evil 2 demója, de úgy rémlik, az akörül futott. Szerintem bőven kihúzza még ezt az évet nálam, sőt a jövő évet is, mert amennyi időt tudok rászánni, azért igazán fölösleges új gépet venni, akkor is, ha megtehetem. Az RX570-et is csak azért vettem, mert kifogtam egyet akkor 45-ért, az RX550 meg elment egy évesen ugyanannyiért, mint amennyiért anno vettem, csak lestem, hogy megugrott egy év alatt annak az ára is. Most nézem, az RX570-em is visszamászott, jókor, jó helyen csaptam le rá. De kihasználva az se nagyon van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Johnny_vT #294 üzenetére
Csak mellékesen, a lesajnált 8 magos FX-ek ma is tökéletesen megállják a helyüket. Sőt, mondhatni erőre kaptak a többszálúsítás elterjedésével. Lehet, hogy energiatakarékosság szempontjából nem bajnok architektúra, de ma is jól használható processzorok. Az én A10-6800K APU-m CPU részével sincs probléma, játékra tökéletesen jó (multi nincs). Anno az IGP része is egészen erős volt, de nyilván afölött jobban eljárt az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged