Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Es mindezalatt hulyere keresik magukat a kb. nulla koltsegvetesbol primitiv mobiljatekokat fejleszto cegek es a media a rengeteg autoplay "gamer"-t isteniti
Egysegsugaru pistike vesz 500-1000 dollaros telefont , de altalaban meg ha van is PC-je az vmi intel kisfogyasztasu nulla grafikai teljesitmenyre kepes kacat, ezert inkabb mobilon jatszik ami mindig nala van.
-
Prof
addikt
Probaltal mar rombolhato palyan AI botok utkereso algoritmusat, intelligenciajat fejleszteni?
Szerinted hany milliard dollarbol/hany eve/hany ceg fejleszti az autonom autok/robotok iranyitasi/eszlelesi/akadalyelkerulesi rendszeret?Elmentek nagyon a marketing /techdemo grafika fele mert kulonosen az uj facebook/IG-n felnott fiatal generacionak minden a kulso, a valodi tartalmat fel se fogjak/nem fizetik meg. A fejlesztok latjak hogy skinek-ert milliokat lecsengetnek es tobbezer orakat jatszanak, meg szep hogy minden eroforrast a texturakba es a csilli-villi parasztvakitasba tolnak. Kulonosen, hogy manapsag mar jatek demo sincs, a trailer adja el a jatekot nem maga a jatek/tartalom.
Ennek ellenere persze en is szeretnem, ha a sok Unity, Unreal,Crytek stb grafikus jatekenginekbe egyre komolyabb AI modulokat epitenenek. Mert bizony a jatekok tobbsege ma sok tekintetben 20-30eves jatekok szinvonala alatt van. Nem konnyo az AI-t marketingel/bemutatni, mig egy csilivili kep mindenfele magyarazat nelkul eladja a cuccot ,mert pistike tatja a szajat.
Sok varos/pince/szobalako gyerek elobb lat szep videki/havas/hegyes stb tajat a jatekban/TV-ben mint a valosagban.Amugy meg jo dolog a sok szalas magos olcso proci, egyre jobb minosegu BDrip-ek johetnek egyre gyorsabban
-
opr
nagyúr
En azt nem ertem, hogy a stilusod alapjan szamomra egyertelmu, hogy ertesz mindenhez IS, illetve tisztaban vagy az univerzum titkaival, illetve faszt, nem tisztaban vagy vele, hanem egyenesen Te dontotted el, hogy melyik resze titok es melyik nem... ugyhogy akkor ezek most koltoi kerdesek tulajdonkeppen, vagy siman nem sikerult eljutni addig a megallapitasig, hogy sokan szeretnenek erdekesebb jatekokat, illetve hogy rengetegen nem jatszunk PC-n, a teljesitmeny viszont kell?
-
Carlos Padre
veterán
Melyik részének? Az erősebb konzolnak és a várhatóan jobb játékoknak szerintem minden értelmes ember. Tetszettek volna anno a jövőre szavazni és nem az Intel-nvidia párost felhízlalni, akkor most talán nem kellene dupla teljesítmény 3-4x áron ahhoz, amit egy konzol simán megold. Az meg, hogy szereted játszani az "igényest" de nem bírod anyagilag kizárólag a te egyéni szoc problémád.
-
BiP
nagyúr
"No offense, de a sok hülye ennek miért örül
"
Ööö. Tegyük túl magunkat ezen a mondaton. A lényeg az, hogy az erősebb cpu jobb játékokat eredményezhet. (értsd: ahol nem csak a grafika számít, hanem jut elég proci a megfelelő AI-hoz, rombolásmodellhez, stb.)Vagy hogy végre kihasználható lesz az asztali gépekben szunnyadó erő, ami az esetek nagy részében csak pihen.
-
Vagy az erősebb CPU-tól reméli, hogy szebb lesz az új generációs grafika vagy minek örül?
Már bocs, de egy játék optimális esetben nem csak grafikából áll. A hitvány konzol cpu-k miatt szar a sok konzolport. Most végre rendes játékokat kaphatunk. Használható AI, módosítható környezet, rendes multikezelés jöhet végre a konzolportokhoz is.
-
Chaser
legenda
én azért vagyok a sok hülye közt, mert elegem lett a pc-s hülyéskedésből, vettem egy konzolt, amikkel én játszom arra jó, pc-ből kicsit drágább lett volna összerakni, többet már nem szeretnék a win hülyeségeivel és driverekkel sem szenvedni, játékok is sokkal olcsóbban elérhetők boxra esetenként, pl gamepass, , szóval én örüök neki ha még erősebb cpu-gpu kerül az új genekbe
játékra már nem fogok desktopot venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged