- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Isten álldásával ennek is vége! Jövöre jön a következő, és ismét ámulhatunk! De amin tavaly ámultunk, abból a fele sem ért ide!!
-
Killing
addikt
Kíváncsi lennék rá hogy miket állítottak ki 29 évvel ezelőtt.
-
dezz
nagyúr
És ezt most hogy gondolták, hogy egyidőben rendezik az E3-at és a Computexet?
(Nem tudtam eldönteni, melyikre menjek, így hát egyikre sem mentem. De tényleg csak ezért.)
-
Jövőre legyen valami még nagyobb ezen a szép kerek szülinapon. De érdekes belegondolni, 29 éve, 1980-ban milyen lehetett...
-
van 214 ország? és ugandából meg észak-koreából is voltak?
kicsit soknak tűnik ez nekem -
.mf
veterán
"Találkozunk 2010 júniusában!"
Mi, csak nem maradsz ott?
Nem is gondoltam volna, hogy a Computex már 30 éves.
A nagy számok szerintem annyira nem meglepőek: Ázsiát kevésbé érintette a válság, mint Amerikát és Európát -- és gondolom a cégek túlnyomó többsége ázsiai volt. Meg ki tudja, lehet, hogy a kiállítási költségek is kedvezőbbek, CeBitről úgy hallottam, hogy egyre drágább, a kis cégek (pl. volt munkahelyem) csak pályázattal tudnak kijutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest