Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e107roy

újonc

válasz Porcupain #36 üzenetére

Ugyanolyan jól lehet alakítani a kinézetet mind pl. a WordPress, Joomla és még sorohatnám esetén. Egyaránt lehet css-el és a theme felépítésével. Az, hogy mennyire alakítható talán jól mutatja az is, hogy egyéb tartalomkezelő sablonokból is készültek már e107 themek (én személy szerint már WP-ből is és Joomlából is készítettem e107 themet és nem lehet megmondani ránézésre, hogy most éppen melyik fut.
    Hogy mennyire jól alakíthatóak arra talán a legjobb példa az egyik admin társam saját és átalakított sablonjai.
    Azt nem firtatom, hogy 0.7.x-es verziók előtti kiadásokban nehézkesebb volt a kialakítás de a mostaniakban már nem. És hamarosan kikerül az új verzió is amitől mindenki sokat vár :)

• e107roy

újonc

Üdvözletem.

Az e107 rendszerrel kapcsolatban röviden és velősen kifejtett minden érdemi tudnivalót. Egy kijelentés azonban nem állja meg a helyet:
    "A rendszer testre szabható egy szintig, de az oldal motorja miatt mindig meglesz az oldal eredeti kinézete ami egy komolyabb honlap esetében nem túl előnyös."
    Ez félrevezető azok számára akik nem ismerik a rendszert. Igenis teljesen testreszabható. Nincs semmilyen "egy szintig". Ami a megjelenést, a kinézetet, a felépítést korlátozhatja az az ismeret. Mennyire ismeri valaki a rendszert. Mennyire tudja kihasználni annak tulajdonságait, megjelenítési formájának sajátosságait.

Mint az e107 Magyarország egyik adminisztrátora nyugott szívvel tudom állítani, hogy a rendszer használatában, a kinézet kialakításában csak a képzelet és a hozzáértés szab határt :)

Új hozzászólás Aktív témák