- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans0
csendes tag
Sziasztok
Lenne mégegy kérdésem. Ha megnézem a szabad területet ott az írja hogy a szabad hely: 2217 kb. Felhasznált terület: 1845 kb. Összes hely: 4063 kb.
Hogy lehet ennyi az összes hely ha 5 mb memória van? De ez az érték gyakran változik, van amikor 3.5 mb az összes memória. -
MODERÁTOR
-
ans0
csendes tag
Sziasztok!
Három hete van egy motorola v547 telefonom. Nagyon tetszik, csak most elkezdett velem szórakozni. Sokszor ha fényképezni akarok megnyomom a felvétel gombot és a képen összevissza szines csikok jelennek meg, kiirja hogy sikertelen felvétel és visszalép a főmenübe. A videó felvételnél is van gondom, itt veszi fel a videót, hirtelen megáll és kiirja hogy RENDSZERHIBA! és visszalép a főmenübe. De ezeket a hibákat álltalában csak akkor csinálja ha viszonylag sötétben próbálok fényképezni. Ez szerintetek tipushiba vagy vigyem szervízbe a telót? -
MODERÁTOR
-
ferpetee
csendes tag
Sziasztok!
A V547 telefonon ki lehet nyomni a hivást valahogy felnyitás nélkül? Vagy be lehet azt valahol állitani, hogy ne vegye fel rögtön ha hivásnál kinyitod? -
Jano
senior tag
Up!
A tudás érték!!!
-
Jano
senior tag
tényleg Java alakalmazásokat milyeneket lehet rárakni?
A tudás érték!!!
-
shev7
veterán
Bocsánatkérés elfogadva télleg úgy tűnt hogy te most ''nagyon beszólok mindenkinek, de főleg annak aki a nokiát egyáltalán a szájára veszi'' hangulatban vagy
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
nivan
csendes tag
Lehet, hogy gondolataimat, nem ebben a fórumban kellett volna kifejtenem,
de ez most így jött ki.
Szerintem ''Beszólok Bognak'' c. topicot akkor sem nyitnék sehol ha ez lenne a legrosszabb tesztoldal. Nem is érzem magamat olyannak. Persze a tévedés jogát fenntartom.
Ha félreértettem a dolgokat és úgy tünt, hogy ezért úgymond beszólok, akkor mégegyszer SORRY!
Csőváz! -
a_tesz
Korrektor
hát, ha csúnyán néz rád, az az ő baja, legfeljebb nem veszel tőle semmit. kisebb GSMboltokban rendszeresen el tudok beszélgetni az eladókkal, hogy mit miért érdemes, vagy nem érdemes megvenni. de persze boltosból is van sokféle, csak aki ilyen enyhén unintelligens módon viselkedik, annak bizony hamar felkopik az álla, és elmegy a kedve a telefonkereskedéstől... persze az is igaz, hogy pesten más a helyzet, szerencsére én párszáz kilométerrel keletebbre lakom, itt nem annyira vészes a helyzet.
továbbá hivatalosan a bemutatótermek azért vannak, hogy ott a szolgáltató kínálatában lévő összes készüléket ki lehessen próbálni. ez megintcsak üzleti érdek, hogy a potenciális vevőjelölttel érdemes kulturált módon viselkedni.
szerk: amit Bog írt, 100%-ban egyetértek vele, ezt próbáltam én is előadni valahogy, de nehezen sikerül megértetnem magam az emberekkel úgy általában, és ez most is fennáll
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kedves nivan,
a tesztben háromszor kerül említésre a Nokia:
1. amikor az IM és a Jelenlét szolgáltatások közötti összefügésről van szó. Itt egyetlen utalás nincs arra, hogy az egyik jobb lenne a másiknál.
2. Amikor Bluetoothon keresztül a 6680-nál kommunikált. Itt bármi egyébbel is kommunikálhatott volna, de mivel a következő tesztalany (mint látható) a 6680 volt, ezért ez volt kéznél. Jelöld meg, hogy szerinted ez miért sértő a Motorolára nézve.
3. A teszt végén jelzem, hogy az EDGE most már nem csak Nokia, hanem Motorola modellen is elérhető. Ez aztán pláne arról szól, hogy már NEM CSAK a finn óriás ilyen képességű modelljeihez lehet hozzájutni, hanem végre van választék. Ez szerinted hol alázza le a Motorolát?
Minden egyéb észrevételedet köszönöm. Én úgy ítélem meg, hogy a hivatkozott tesztben egyetlen helyen sem szenved hátrányt a tesztelt készülék azért, mert a mondatban a Nokia szó is szerepel. Éppen ezért javasolnám, hogy talán ott kéne kifejtened a hátrányos megkülönböztetésről szóló gondolataidat, ahol kézzelfoghatóan a Nokiát hozzák ki egy ilyen írásban jobbnak. Megjegyzem, még az is előfordulhat, hogy nem mindig alaptalanul.
A legjobbakatBog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
nivan
csendes tag
Volt ilyen, azért írtam, nem jelentős, még mindíg ez a legjobb tesztoldal.
Meg hogy ne is legyen!
Hát azért nem tudom, hogy olyan sok alkalom lenne kirpóbálni telókat.
Szerintem a családok többségében is dívik a nokia a legjobb.
Tudod hol lehet kipróbálni telókat? A média Márktban. Igaz csak t-mobilosokat.
Ott hosszú tömött sorokban állnak az emberek a teló falnál, egymást taszigálják le, összeveszenek a telókon és ott nem szólnak,
ha órákig nyomogatod is a cuccost.
Azért ismerd el, ha odamész egy használt telóshoz és 5 percnél tovább nyomogatsz egy telót, vagy már az 5.-et kéred ki az üvegpultból és még mindíg nem vettél semmit, akkor igencsak csúnyán néznek rád!!!
Ezt ismerd el.
Ráadásúl ha megkérdezed tőlük, hogy gyári szoftos-e egy teló, akkor azt válaszolja, hogy kártyafüggetlen. De hát ő csak egy...
A szalonokba meg nem is tudom egyáltalán hogy lehet megnézni egy telót!
Kaszát, nőt, telót meg nem adnak kölcsön ismerd el!!
Tehát sokaknak maradnak a tesztek.
Cső! -
a_tesz
Korrektor
most akkor nem értelek kirstálytisztán, ebből a tesztből is azt olvasod ki, hogy vegyen mindenki nokiát, vagy csak úgy általában?
de pl nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek az összes ismerőse nokiát használ, szóval a kipróbálás lehetősége adott más típusokra is, nem?スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
nivan
csendes tag
Na most akkor szerintem, ne fosszuk meg az embereket attól az esetleges, hagysúlyozom esetleges felismeréstől, hogy hátha nekik jobban bejön egy másik teló, mint a nokia vagy az ericson.
De ugyanúgy attól sem, hogy hátha jobb nekik egy samsung mint egy motorola!
Na erről beszélek én, de csak beszélek.
Lehet, hogy a tesztelők is ezért dolgoznak éjt napallá téve, én meg szeretnék ehhez hozzájárúlni a beszólásaimmal.
Cső! -
nivan
csendes tag
Amúgy lehet, hogy jobban érezném magam a fikázástól , de nem teszem.
Inkább elmondom mit tapasztaltam én.
Első időkben a magyar piacon a nokia jelent meg nagyobb tudású készülékekkel.
Nem merném most sem kijelenteni, hogy minőségileg jobbak voltak a többieknél.
Ill. az Ericson.
A gazdagabbak valamiért elkezdték ezt vásárolni, aszem a 6110 volt az, de..
A szegényebbek elég sokat láthattak a gazdagoknál ilyet, ezért őket kérdezték meg milyen telefont vegyenek amikor már ők is megtehették. Ugyanis akkor még így sem volt alkalom próbából használni egy telót, mint ma. A gazdagok természetesen mondták nekik, hogy nokiát.
Végűl is miért ne, hát működik, az is kibír pár leesést. Miért ne lenne jó.
Na most akkor kezdett kialakúlni a kép.
A többi gyártó nem tekintette fontosnak a magyar piacot (lehet ma sem). ill.
valóban talán a többi piacon is le voltak maradva. Az tény. hogy a nokia hamar lépett a kezdetekkor, legalábbis errefelé.
Persze nem csak telefonban, hanem a hálózatfejlesztésben is. Na most akkor
mi van a boltokba, Nokia.
A kisemberek elkezdték venni a 5110 melós telót meg aztán a 3110 sor kisebb
de nem rossz tudású telókat.
Aztán manapság kérdezem ''miért veszel nokiát?''
''Hát azért mert megszoktam a menürendszerét. Mindíg az volt. Sok embernek az van, biztos jó lehet.''
Na persze amivel a nokia nyert az leginkább a játék volt. Ez az ami elismerésre méltó üzletileg ami a telókat illeti. 1. játék a cserélhető előlap 2. játék a kígyó volt.
Na kiderült, hogy a kisemberek többségének akkor még drága volt a 100 néhány forintos percdíj és mit csinált? Játszott.
Hozzáteszem még ma is egy kicsit drága Mo.-on a percdíj összességében, de ez más topic.
Na aztán a többiek feljöttek minden téren, meg is haladták a nokiát, erre a piacra is bejöttek.
De a magyar az mit vesz? Na mit vesz? Igen, még ma is csak nokiát vesz!!!
Hangsúlyozom a nokia telefon jó, de miért vennék azt ha van más jobb is, vagy
ami nekem jobban megfelel, jobban tetszik.
Ahhoz persze ki kellene próbálni és az nem öt perc, azt még a Bog is tudja.
Igaz!
Aztán vannak még a tesztek, elovasom és ha azt látom, hogy szerintük még
mindíg a nokia a menő, akkor mit veszek? Na mit? Újra nokiát!
Holott láttam sok olyat, de mennyit, hogy ''Hát én nem is tudtam, hogy ez vagy
az márka milyen jó kis teló!'' Na ugye!
Végszó:
Felőlem vegyen mindenki Nokiát meg Ericsont csak én Motorolát tudjak venni
kishazánkban! Méghozzá a 6xx-ből olcsón.
Na? -
nivan
csendes tag
Hogy kijavította-e, nem tudom, én nem kértem az biztos, az Ő dolga.
Én nyugodt baráti légkören írtam le, amit írtam, ha nem így tűnik, akkor sorry!!!
Sok mindenben igazat adok neked.
De abban nem, hogy a nokiát fikáztam volna, legalábbis én nem emlékszem.
Haragról meg aztán végképp nem lehet szó, az más topic.
A többit meg már megírtam fentebb.
Csá! -
a_tesz
Korrektor
szerintem kicsit túlreagálod a dolgot. az egész cikkben kb 3x van megemlítve a nokia, és még csak nem is azért, mert az mennyivel jobb (vagy Bog időközben finomított a cikken? ). egyszerűen arról van szó, hogy vannak funkciók, amik ebbe a telefonba kicsit az általános gyakorlattól eltérően kerültek bele, és ez a cikk szerzőjének nem tetszik. szerintem nagyon is jó dolog, hogy szubjektív véleményt jelenít meg, mert annak semmi értelme nem lenne, hogy kimásolja a gyári prospektust, és minden funkció után odaírja, hogy hurrá. aztán ha valakinek meg véletlenül nem egyezik a véleménye, akkor a fórumban nyugodt, baráti légkörben meg lehet vitatni, hogy ki mit gondol róla. csak aztán nem úgy, hogy így meg úgy szidod a nokiát. én nem vagyok nokia-párti, mindig is ericsson ill. sonyericsson telefonom volt/van, és gyanítom, hogy a jövőben sem lesz másképp, mert nekem ez tetszik. neked pedig a motorola. nincs is ezzel semmi baj, ezért tudnak fennmaradni a mobilgyártók. remélem nincs harag
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
nivan
csendes tag
Vitatkoznék!
Majdnem minden gyártónak megvan a mindenki igényét kielégítő palettája, ezt
fenntartom.
A Nokia ehhez képest minden féle fajta telóból szerintem többször annyit csinál
mint kellene, hadd ne soroljam fel mind a majdnem 9999 féle nokiát.
Amint írtam, sokszor nemtudom melyik nokiára utalnak a sorszámból, csak a nagymenők által használt 6210,6310i,6230,6230i, van elöttem.
A 6230 ill. 6230i csak azért lehet a legjobb teló, mert minden benne van, de a többit illetően, használhatóság, tartósság, szépség, designe, az vitatható,
szubjektív dolog.
Ha azt mondanám, hogy a nokia a legjobb teló, akkor meg azt mondanám, hogy más súlycsoport, azért ne hasonlítsuk.
Általában a tesztekben én úgy látom, egy másik teló sose jobb a nokiánál.
Nem akarom, nem tudom elfogadni, hogy azért etalon a nokia mert sokan veszik,
ennek több más okát látom.
Pl. talán a rolls a legjobb autó de nem azt veszik a legtöbben, nem hasonlíthatanak hozzá.
Mo.-n azt hiszem suzukit vesznek a legtöbben, szted. a legjobb?
Amit te mondasz az csak arra jó , hogy még jobban reklámozzák a nokiát!!!
És mégjobban elhitessék a szegényemberrel, hogy az a legjobb, holott
nincs lehetőségük kézbevéve kipróbálni más telót. (A szalonba nem illik 5 percnél tovább próbálgatni, és akkor még másikat is kibontatni, nyomogatni c. fejezet kevés ehhez) Ezért cserélgetik a telókat nagyon sokan szerintem. Persze másért is.
Nehéz kérdés ez, de engem zavar. Akkor inkább szóljon úgy, hogy valami a
nokiánál rosszabb de a samsungnál jobb például. Ez nekem már jobban tetszik.
Persze nem az számít, hogy nekem mi tetszik jobban, de én ezt mondom. -
shev7
veterán
Akkor sem értem mi a baj a Nokiahoz való hasonlíással. A Nokia tetszik vagy nem akkor is egy etalon. Hatalmas készülékpalettával, amelyek majdnem mindenki igényét kielégítik. Sztem csak a hasznára vállik akármelyik telefonnak ha összehasonlítják egy hasonló kategóriájú Nokiával és néhány szempontból jobbnak bizonyul.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
nivan
csendes tag
Ismételni tudom csak magam.
Ez eddig a legjobb teszt oldal. Soha nem várnék el olyat, hogy egy tesztelő húzzon le egy nokiát csak azért...
Nem mint Isten, hanem mint moto-s mondtam el a teszthez, hogy...
A telfonkönyv rendben van szerintem.
A külső antennát nem tartom rossznak, stílus és izlés kérdése válasszon az olvasó.
Az infra hiányát végűl is elismertem itt a fórumban. Nincs rendben.
Az sms tárolhatóságát megint csak szükség szerintinek itélem, döntsön az olvasó, hogy ez elég-e neki, vagy sem.
A diktafon gombját megint csak döntse el az olvasó, akkor is ha ez más telókban
nem így van, lehet , hogy én, vagy Ő így szereti.
És a nokiához való hasonlítás nincs rendben.
Kb. ezekbe kötöttem bele és megpróbáltam elmondani, hogy szerintem mik a
hiányosságai, vagy mi az ami nekem nem tetszik.
És a többit amit a tesztelő írt, elfogadom, vagy egyet értek vele. Ilyen egyébként
sok van, csak most itt nem kerűlt szóba, de akkor itt most elmondom.
Na és ha valaki kérdezett megpróbáltam neki segíteni, ha nem sikerűlt, akkor nem.
Ennyi.
Cső!. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia,
aki ismer engem az tudja, hogy pont a Nokia az a telefon, amihez elég nehezen állok hozzá objektíven, mert személy szerint utálom.
Ennek ellenére ha egy 6230i vagy egy 6680 kerül a kezembe, akkor el kell ismernem, hogy abszolút rendben van alapvetően.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
nivan
csendes tag
válasz Meglivorn #70 üzenetére
Kössz!
A style elállítódását le lehet jelszavazni és akkor az megszűnik elállítódni.
Világos amit mondasz, én azért kezdtem el a topicot, hogy ami nem hibája a moto-knak azt ne rójuk fel a tesztben, mert szerintem többen olvassák el mint akik
itt beszólnak. És lehet, hogy váltanak.
Ami viszont hibája azt igen is írják le a tesztben is nyílván. Úgy lehet dönteni, vagy
megpróbálni.
Én az előzőekben megpróbáltam leírni a hibáit is, mégha nehezen is, mert moto-s vagyok, persze ahhoz most már sokat kellene olvasni itt.
Azt is leírtam, hogy kif. v547-est nem vennék.
De amikor, mivel sok tesztet olvasok, az 5. helyen látom leírva ugyanazokat a dolgokat amik szerintem nem hibák, akkor...
És sajnos nem lehet elfogulatlan egy teszt soha ezt jól tudom, valahogy mindíg kiérezni a tesztelő hozzáállását a dologhoz. És lehet az én hibám, de ebben az
országban valahogy a nokia az alap és ilyenkor hergelődök, pedig persze lehet
hogy nem szándékos.
Cső! -
Meglivorn
aktív tag
''De szerintem nálad is csak a nokiás ill. a samsungos megszokás mondatja ezt veled. Természetesen azt kell venned.''
Nem kell azt vennem. A Samsungot is tudom 1000 helyen kritizálni (pl. gáz a kijelzője) a Nokiát meg egyenesen nem szeretem. Több kollégámnak, ismerősömnek van motorola, annak alapján kerestem én is azt, és elégedett is vagyok vele.
DE! ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne jobb, és nincsenek hibái. Amit én mondtam egyrészt felhasználó kérdése (telefonkönyv menü és kijelzés) illetve praktikusság(mondtam, kolléganőmnél elállítódott, nem csak elméleti lehetőség).
A többi (szürke műanyag, külső-belső antenna) teljesen szubjektív izlés kérdés, nekem pl. tetszik ez a burkolat, és a beépített antenna, neked meg nem.
A kritika nem támadás és nem a moto leanyázása a nokiával szemben (sosem dicsértem a nokiát, csak megemlítettem hogy az volt. ha tetszett, szted miért váltottam?). Csupán annak megjegyzése hogy lehetne még jobb. Jó az ilyet kibeszélni, még akkor is ha soha nem jut az érintettek fülébe, hogy módosítsák. (hmm... érdekes lenne telefon szoftvereket moddolni ilyen módon D) -
shev7
veterán
Ha az FBIosok egyből megkapták volna a faxot nem lett volna film. Nem kell mindent elhinni
Egyébként meg ezt a fícsört sztem nem tartana sokáig megírni egy Symbianos nokiára.
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
nivan
csendes tag
Hát igen, mert neked nem moto-d van, de én hamar válaszolni fogok neked és
nekem ez így jó!
Egyébként volt egy film: terroristák raboltak el egy gépet. A gépről végül is csak
egy faxot tudtak küldeni segélykérés gyanánt a központba. Persze ott minden
FBI-s csak forgolódott és mivel a faxok nagy része nem ad foly. hangjelzést ha
fax jött ezért nem vették észre és annyi... SZVSZ. TVSZ. -
nivan
csendes tag
Ja bocs, nem volt meg a #34 mert az tegnap volt.
Hát nem tudom, nyílván van olyan is, hogy csak egy üdvözlést küldök és akkor
tényleg mindegy mikor kapom vissza ha...
De gyakrabban van olyan levélváltásom, ami úgymond folyamatos, persze e lehetőségekhez képest, pl. 1 témáról.
Pl. ha reggel megkérdezem valakitől, hogy hogyan ébredt, akkor este már
nem biztos, hogy kíváncsi vagyok rá.
Szóval érted!?
Cső! -
-
nivan
csendes tag
Még egy negatív dolog a moto-nál, csak mondtam , hogy azt is leírom.
A hozzájuk adott leírás sajnos egyenlő a 0-val majdnem.
Ezért több helyről kell összeszedni az infót.
De ha az megvan, akkor szabad a pálya, zöld a lámpa és
MOTOROLA V547 ÉS V600 FOREVER!!!
Cső! -
nivan
csendes tag
Tudom, hogy már unalmas vagyok!
De még egy észrevétel a teszthez!
''A kicsit dundi készülék még mindíg külső antennával rendelkezik''
Hát először is én személy szerint remélem, hogy azzal is fog rendelkezni!
Nem tudom, hogy a belső antenna milyen irányvonal? Nokia? Sharp? Samsung?
Lehet, hogy náluk irányvonal. A v3-ast én sem tudom elképzelni külsővel,
de a v5xx ill 6xx et meg csak külsővel tudom elképzelni.
Akadna a zsebembe? Mindenbe beleakad?
Szóval szerintem ez megint egy szubjektív kérdés, de semmiképpen nem mondanám, hogy a belső antenna felé kellene haladni!
Hát igen, ezt sem értem!
De majd valaki talán megválaszolja!
Cső! -
nivan
csendes tag
válasz Meglivorn #58 üzenetére
Nem felejted el. Ha nem veszi fel az első számot, akkor eszedbe fog jutni, hogy
megnézd, van e több száma.
Ha felvette és beszéltél vele, akkor meg... szvsz. tvsz.
De szerintem nálad is csak a nokiás ill. a samsungos megszokás mondatja ezt veled. Természetesen azt kell venned.
Némítás: Hogy táskában, hogy állítódik el, azt nem tudom, hiszen nem egy gombot kell megnyomni hozzá, de lehet, egyébként ezt le lehet jelszavazni és
akkor nem, persze akkor belülről is jelszó kell!
Ritkán, de néha engem is zavar, hogy váltáskor jelzi a hangerőt, de mivel csendes
helyen csak lefelé némítom (vibra, silent) akkor viszont nem sipol.
Most sem mondom, hogy a moto a tökély (csak nekem) de most is mondom, hogy
a nokia sem az.
És én legalább nem azért vagyok moto-s, mert másnak is az van.
Cső! -
nivan
csendes tag
Ha több moto-s is úgy érzi, hogy hiányzik neki az infra, akkor meghajolok,
lehet, hogy csak nekem nem hiányzik.
A nokiával való összehasonlítást akkor sem tartom jónak.
Nem ellenségeskedés, de ha mondasz 1 nokia tipus számot, sajnos nekem nem
jön be a kép, hogy melyik teló az, gyakorlatilag már 9999 féle nokia van lassan.
Abban ''sajnos'' igazad van, hogy a nokia van itt elterjedve, hogy miért azt most inkább hagyom.
De nekem csak a 6210, 6310i és a 6230 +6230i van meg, mert ilyen van a negymenőknek.
Ezt nem kell elfogadni, de akkor talán több típust fel lehetne említeni, vagy valami
ilyesmi. De engem akkor is zavar a nokiával való hasonlítás, persze ezt
le lehet sz@rni.
Cső! -
Meglivorn
aktív tag
Én meg maradok PC összekötésre a jó öreg USB kábelnél és kész.
Másik telefonnal az más tészta de mivel olyanra még nem volt szükségem, ezért nem szólok hozzá
Volt már szó a telefonkönyvről: ez az egyik ami nem tetszett. Előrebocsájtom, hogy eddig volt nokia 3310esem és samsung c100-asom, szal nem valami csúcstelefonhoz vagyok szokva.
Samsungon nagyon tetszett hogy egy névhez több szám rendelhető, vagy email cím is (nem kell hujje notesz ugyebár). Ha ráálltam egy névre és zöld gomb vagy kiválasztás, egy listában felsorolta a névhez tartozó számokat. Simán, egymás alatt, kis ikonnal jelezve a csoportot (home, buisness, mobile... stb.)
Tudom, hogy gyakorlatilag ezt a motorola is tudja a jobb-bal gombbal, de kicsit olyan érzésem van, mintha egy progiból kispórolnák a File menüt, mondván hogy ''jöjjenek rá, hogy a ctrl+o a megnyitás, ctrl+p a nyomtatas'' stb.
Arra nagyon ritkán van szükségem, hogy XYszámát milyen kategóriába soroltam, vagy mi a gyorsszáma, de arra hogy mi a telefonszáma, már gyakrabban.
Ráadásul a készülék semmivel sem jelzi hogy az adott név alá hány szám tartozik, én meg akár el is felejthetem.
Nem gyilkos hiba, inkább apróság, ami kis átgondolással meg lehetett volna előzni (aki meg tudja a ''gyorsbillentyűket'', az használhatja a jobb-bal gombokat
Némítás: szerintem nagy hülyeség volt külső gombra tenni a profilváltást. Ha el akarom némítani a telefonom, azt nyitott flippel is megtehetem, de véletlenül nem némulhat el (kolléganőm táskájában már váltott a telefon hangosról némára). Még az sem igaz hogy csendesen tudnék váltani, mert váltáskor sípol a telefon (amit egy villamoson a táskámból nem biztos hogy meghallok, de egy előadóban amikor késve jut eszembe lekussoltatni a telefont, mindenki).
Mielőtt én is megkapom a magamét: direkt vettem motorolát, vadásztam rá tetszik a kialakítása, nekem szimpatikus a szurke, gumiszerű műanyag burkolat, szerintem kellemes a tapintása és biztonságosan meg lehet fogni, nem érzem hogy ki akarna csúszni a kezemből, mint a főnököm v600-asa . tetszik a kijelzője, ami nem csak nagy de gyönyörű képe van és elférnek rajta a dolgok (kijelzőmániás vagyok, sajnálom).
De tökéletes telefon nincs, és erre is ráférne pár apró csiszolás -
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, hogy a notebookom gyárilag az infrát támogatja. Ám szeretném felhívni a figyelmed, hogy a vásárlók nem úgy vesznek notebookot, hogy áh, egy év múlva Motorolám lesz, tehát legyen benne Bluetooth. Ritka eset, hogy a notebookot igazítják a telefonhoz, a készüléket ugyanis gyakrabban cseréli az ember, és egy hangyányit olcsóbb is. Notebookot meg vesznek (akik megtehetik) 3 évenként.
Másrészt.
A vCard formátumot nem csak a SonyEriccson, a Samsung, de a Siemens is támogatja. És bizony nem várhatod el, hogy mindenki, akivel találkozol, BT-s telefonnal rohangáljon. Ha neki ''csak'' egy 6210-ese van, akkor infrán akarja majd átlőni a számát.
Harmadrészt.
Attól még, hogy Neked Motorola telefonod van, néha nem árt elismerni, hogy annak lehetnek hiányosságai. Olcsóbb és régebbi telefonok tömege támogatja mindkét adatátviteli technológiát. Felesleges ezen pörögni, ez egyszerű matematika: mi a jobb? Csak a BT, vagy ha van tartalékba infra is? Nincs infra? Miért nincs? Mert a BT fejlettebb? Frászt. Kispórolták belőle a 10 forintos alkatrészt.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
nivan
csendes tag
Nem, én MMS-re nem is gondoltam. Az más tészta.
Minden esetre, azért akkor sem tiszta nekem.
Mennyire akarok kommunikálni egy alsóbb kateg. telóval. Na nem azért mert lenézem, hanem mert mit tudok küldözgetni, háttérkép (más méret!) csengőhang
(lehet, hogy más) szóval nem tudom. -
X-COM
nagyúr
BT-nál azért párosítással kell szarakodni, felderíthetőség... infránál ez nincsen.
Ettől függetlenül és is mindig BT-t használok, de néha jól jön az infra mikor valamit gyorsan át kell küldeni valami ''ismeretlennek''Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
a_tesz
Korrektor
ahogy Bog is írta, az olcsóság mindenképpen az előnye, viszont tényleg lassú, nehézkes, körülményes a Bluetooth-hoz képest. de azért még mindig sokkal jobb infrán elküldeni 2-3 képet, vagy mondjuk videót, mintha MMSben kéne, nem beszélve arról, hogy egy valag pénzbe kerül az MMS... továbbá a felsőbb kategóriás telefonokban véleményem szerint azért van benne mind az infra, mind pedig a bluetooth, hogy minél több eszközzel (nem csak telefon) képes legyen kommunikálni.
nokia névjegy az tudtommal szabványos vCard formátum, elég sok telefon ismeri (ezen kívül példának okáért az Outlook is), SonyEricsson 1000%, de emlékeim szerint küldtem már át Nokia névjegyet Samsungra is infrán...スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Dzsimmy
aktív tag
Szerintem azért jó ha tesznek bele mindakettőt,mert pl akinek van egy notebookja amiben infra van akkor jó ha infrán összetudja kötni a géppel,viszont akinek bluetoothos számítógépe van az azzal tudja összekötni!
Tudod ezeket nem csak a telefonokon való küldözgetéshez találták ki! -
nivan
csendes tag
Elgondolkodtató ez is!
Azt is megkérdezném, hogy tk. melyik a jobb, melyik a fejlettebb az infra v. a
blútút. Szerintem a bt-nél nem kell célozni a 2 teló közt, ha elmozdul nem szakad meg az adás és akár 10m-en is jó.
De mi az előnye az infrának a bt-hez képest?
Akkor felmerűl bennem a kérdés, mivel tényleg megosztottak a telók, csak a drágábbakban van mindkettő, hogy akkor melyik legyen?
Vagy ha mindkettő lenne minden telóban alapból, akkor meg azt kérdezném, hogy
minek kell kettő?
Szóval nekem tényleg nem egyértelmű ez a kérdés!!!
Lehet, hogy rossz példa, de például nokia névjegyet sem tud fogadni minden teló,
úgytudom, de mégsem erőltetik a gyártók, márpedig akkor ezen úton sem tudok
kommunikálni egy nokiával (más kérdés, hogy nem is akarok).
MIndenesetre, persze elfogult vagyok, de én nem azt írnám egy tesztbe, hogy a
''ezek már megint kihagyták az infrát!'', hanem valami mást, modjuk azt , hogy
jobb lenne ha lenne benne az is mert, akkor minden telóval tudna kommunikálni,
ami megint csak további kérdéseket vet fel bennem.
Cső. -
Bog
HÁZIGAZDA
Azért jó, ha van benne infra, mert akkor talán a telefonnal készült képeket áttölthettem volna a notebookra egy mozdulattal.
Másrészt talán azért, mert a készülékek többségében még mindig infra van, ezért a két telefon közötti adatátvitel nagyobb eséllyel valósulhat meg.
Nem mellékesen pedig egy 10 forintos alkatrész, amit nyugodtan beletehettek volna a készülékbe.
A Nokia témához: ha az ember egy telefont tesztel, annak nagyon sokszor csak úgy van értelme, hogy valamivel összehasonlítja azt. Így lehet hangsúlyosabbá tenni a pozitív és a negatív dolgokat egyaránt. A Nokiához azért hasonlítják a tesztelők előszeretettel a telefonokat, ami miatt az autós oldalak a golfhoz. Egyszerűen ez a legismertebb márka a piacon. Hasonlíthatnánk őket a Sewonhoz is, de a kutya se lenne kiváncsi rá.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
nivan
csendes tag
És akkor visszatérve a topicra ill. a tesztre feltenném a következő kérdésemet
a tesztelőnek és a többieknek!
Miért kellene benne lennie a v547-ben és a többi moto-ban az infrának???
Miért kell az infra ha van blútút.
Várom a válszokat!
Kössz. -
MODERÁTOR
-
Athos07
senior tag
Vicces vagy srác. Éppen te hoztad fel először a Nokiát az egész topicban.
Bővebben: link''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
eXodus
őstag
''asztalon tehénkedő Nokia 6680''
Várhatunk nemsokára tesztet? -
nivan
csendes tag
Hol lehet venni moto emblémás haciruhát?
Most indulnék!
Egyébként nem reklámozom a moto telókat, akinek nokiája van vagy más pl. ericson, sose vegyen mást, csak legyen motorola amit meg tudok venni az országban.
Csak úgy legyen írva a tesztben, hogy ami tény az tény, ha jó vedd meg, ha nem
vegyél mást. De ne legyen olyan a teló mint egy nokia.
Mert például nekem, talán másoknak is, ami egy nokiában van, az nem kell, az nem jó. Ami a moto-ban van az kell, az a jó és erről vitatkozni is hajlandó vagyok,
ha valaki nem elvakult nokiás.
Cső! -
nivan
csendes tag
Legfeljebb heves vagyok!
Akkor neked ki sem kell nyitni a telót, ennyi a külömbség.
Talán azért vagyok heves, mert nagyon sok tesztben érzem, hogy a nokia az alap
és ehhez hasonlítjuk a többi valamit, hogy felfejlődtek-e már.
Hangsúlyozom ez az oldal eléggé kivétel, jók a tesztjei.
Pl. lehet mondani, hogy a moto kijelzője gyenge egy p900i-hez képest.
De lehet írni, hogy super egy régi vmilyen siemens képest.
Ez most csak egy hülye példa volt, de talán érzed a két mondat között a külömbséget.
Ha most látnánk 1 telecom vagy egy connect, vagy egy mobilkór tesztet, akkor
rá tudnék mutatni ezekre az apróságokra.
Ráadásúl csak a közelembe sok ember van, akinek csak azért van nokiája
mert a másik is azt vett és akkor biztos az a jó.
Amúgy meg más telója se volt sose!
Egyébként csak azért szólok hozzá mert ami úgy érzem jó, az jó, ami nem az nem. Ennyi.
Cső! -
tildy
nagyúr
Szia!
Úgy látom te sem értesz engem.
Az sms, az olyan mitn az email, valamikor megérkezik valamikro elolvassák.
Akkor amikor megérkezik, adjon hangot és ennyi.(Hugi samsungja is 5 percenként nyivákol hogy smse jött, ráadásul ott még erről elkapcsoslni sem lehet)
Szerintem ez a normális működés."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mahatma
aktív tag
figyusz, nem veszed te ezt kicsit komolyan??? nyugi, caps lockot pedig nyugodtan kikapcsolhatod.....én is moto párti vagyok, de azért nem vettem fel a moto emblémás harciruhámat és örjöngök itt a fórumokban....
E398 van nekem, az pedig nem kinyitható, de ezt nem tudhattad.
cool downKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
nivan
csendes tag
Nem értjük mi egymást!
Remélem ez most nem offtopic!
Az emlékeztetőt ki lehet kapcsolni (off).
És akkor sose emlékezetet.
De ha csak egyszer jelezne, akkor honnan tudná a teló, hogy te már ott vagy, hallod? Pontosan addig sípol amig meg nem nézed, ez a lényege!
De az éjszakai előébresztéseket elkerülendő silent-re lehet tenni, mondom,
kinyitás nélkül és akkor reggel még látod ha volt valami.
Kössz.
Szia! -
tildy
nagyúr
Csak egy észrevétel:
ne kelljen már silentre rakni ahhoz, hogy ne jelezze hangosan x időközönként, hogy smsem jött.
Sípoljon akkro mikor megérkezett az sms és pazony."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rutib
csendes tag
Nivan telefonkönyvről elmondott szavaival egyetértek - igaz, az indulatával már nem teljesen -, ha átállítod, valóban a fő telefonkönyv listában nem szerepel 2x, 3x 4x, stb a több bejegyzéssel felruházott név. Meg kellene kérdezni a tesztelőket, vajon ők megtalálták-e ezt a beállítási lehetőséget (Telefonkönyv menü -> Beállítások -> Megtekintés: Minden bejegyzés helyett Elsődleges kapcsolatok)?
Az sms-memóriáról annyit, hogy valószínűleg a t-mobile szoftverrel lehetett hiba, mivel nekem még anno 1999-ből 10 sms tárolására képes SIM-em van, és a Pannonnál vett telómban jelenleg is van vagy 35 SMS tárolva.
Egyébként nekem tetszik a teló, sosem volt Motorolám, alapvetően pozitív csalódás volt, egy bánt csak: még április elején vettem, 40e-ért. Most pedig már csak 25e-be fájna.... -
nivan
csendes tag
Persze, lehet csekkolni, nem kerűl semmibe.
De minek, ha úgy is jelez.
Én ha hosszabb időre lerakom, akkor ki kapcsolom, vagy legalábbis
SILENT-re teszem és akkor nem merűl, nem sípol, de mégis látom ha kerestek,
vagy üzenet jött.
Persze én csak elmondtam egy dolgot amiért én... -
mahatma
aktív tag
nekem volt éjszaka üzenetem, lusta voltam lemászni a gallériáról megnézni, sípolt mint a barom és reggelre lelegelte az akksit.....napindítónak remek volt
ez a negatívum, amúgy tényleg hasznosKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
acer_
aktív tag
Ha le van halkitva, akkor pedig bizonyos idokozonkent rezeg egyet-egyet, emlekeztetve az erkezett uzenetre pl.
Hat, nem tudom. Ez lehet pozitivum is (ahogy a te peldad mutatja), de negativum is, mert ha pl. valahol hosszabb idore hagyom ott, akkor rezeghet/sipolhat, ameddig csak akar, max meg hamarabb merul le..
Hozza lehet ahhoz is szokni, hogy az ember bizonyos idokozonkent csekkolja a telot..
mod: eszrevettetek, hogy ket darab #11-es hsz van a topikban?
(vagy csak nalam jelezne igy?)
[Szerkesztve] -
nivan
csendes tag
válasz Meglivorn #18 üzenetére
Én nekem azért van moto-m legfőképp mert ha elszalasztok egy hívást, vagy 1 üzenetet, akkor ha nem nézegetem a telót, akkor is 5 perc múlva sípol és ha csak a közelbe vagyok, vagy a zsebemben van meghallom és válaszolok.
Egy nokiás csak este válaszol, vagy ha ránéz kedvenc telójára és meglepődve
tapasztalja, hogy ''jé kerestek!''
EZT PERSZE MÉG EGYETLEN TESZTBEN SEM OLVASTAM!!!
PEDIG EZ AZ OLDAL NAGYON JÓ TESZTBEN! KOMOLYAN!
Cső! -
Bog
HÁZIGAZDA
tildy,
fényviszonyok? természetes fény, lámpa, félhomály, vaksötét?
én azt szeretem, amikor 4 megapixelben elkészül a kijelzőkép, és az interferencia miatt csíkos. Amint lecsökkentem a megfelelő pixelszámra, rögtön smooth lesz
Jut eszembe, nagyon offtopic vagyok, úgyhogy inkább nyitok egy témát...Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Meglivorn
aktív tag
Köszi szépen, az nincs nagyon távol, lehet hogy beugrom és megkérdezem mi erről a véleményük.
-
tildy
nagyúr
Bog: csak egy canon a60-as volt.
Gimppel csak lekicsinyitettem, 1600*1200ban kicsit nagy volt
meglivorn: A pannon nem nyúl bele a szoftverbe, max csak operátorlógót rak fel rá.
nivan: én nem a telók által készített fényképekre gondoltam, de látom nem esett le.
Hanem a telóról, kijelzőjükről készült fényképekre értettem.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Meglivorn
aktív tag
Először, de hogy jön ez ide?
A telefon pannonos, nem tudom ők mennyit módosítanak a szoftveren. Ez a flip-megvilágítás dolog zavar, lévén a kijelző zabálja a legtöbb aksit. Véletlenül vettem észre, amikor a sötét szobában a telefonon akartam megnézni az időt
Nokia nem kell, nem szeretem.
Fényképező sokkal jobb lenne, ha lehetne állítani a jpeg tömörítését. Ha én 900K-s képeket akarok fotózni, hadd legyen az én bajom, hogy betelt a memória Egy 5fokozatú skálával már egész jó lenne. Így tényleg csak poénfotózásra jó. De nem a kamera miatt vettem.
(Ezt a felső-erdősort részletezéd? Ha másképp nem, mailban.)
[Szerkesztve] -
nivan
csendes tag
CSak, hogy megerősítsem a segítő szándékú válaszomat!
Menj el a felső erdősorba és nézd meg mennyibe kerűlnek a gyári szoftos
moto-k. Kb. majdnem kétszer annyiba mit a szolgáltató-i szoftos.
És utána azt figyeld még meg , hogy milyen sokan vesznek ott telót.
Szerinted?
SZERINTEM! HA JÓ!
Cső! -
nivan
csendes tag
Szia!
Szerintem neked először van moto-d!?!?!?
Gratulálok!
Ugyan nem vagyok szakértő, se tel. szerelő, de azt tudom, hogy ha nincs hardveres hibája a gépnek és szerintem, mivel új, talán nincs de...
Szerintem a szokásos a baja, vagyis , hogy a moto-k-nál nem jön be a
t-mobil ill. a vodafone-os szoftver (nem tudom a vodka forg.-e).
Elmondom mit csinálnék én!
Elvinném a felső erdősorba vagy a retek u.-ba és felrakatnám a GYÁRI t-mobil és főleg vodka mentes szoftot 5000 huf-ért, vagy mentéssel 8000huf ért és
LESZ@RNÁM A GARANCIÁT.
Hidd el, onnantól semmi probléma vele!
Figyeld meg a használt telefonosoknál azt a rengeteg moto-t amelyek kivétel
nélkül t-mobilosak vagy vodkásak és 1-2 hónaposak.
Persze azt is mondhatod, hogy mindenki rájött, hogy milyen szar a moto és
nokiát vett!
Elviselem!
Azért segíteni akartam! Tapasztalatom szerint.
CSő! -
nivan
csendes tag
Cső!
De vágom, de egy rossz kijelzőről, hogy csinálsz jó képet???
Talán egy másik nokiával jó lett volna.
De félre a tréfával.
Egyébként a moto-k vga-ja tényleg nem a legjobb, látod ezt is tudom és elismerem.
Látható az egyik oldalon a pirosas folt, sajnos ezekkel a hibákkal nem tudsz mit
csinálni egy motonál, nem állítás kérdése.
Nem beszólás, nem fikázás!
Erre nem jó a moto, sajnos fényképező gépet kell venni!
De azért látható, hogy egy nokia kijelző van a képen, na erre jó a moto vg-ja csak!.
Kössz.
CSő! -
acer_
aktív tag
En eddig egy t68i, es egy 6600 kijelzojet probalgattam fotozni, Sony DSC-P1-gyel. Az elobbi kepeit meg kellene keresni, de az utobbit tudom mutatni, hogy hogy sikerult:
Bővebben: link
Bővebben: link
Szerintem megprobalhatnad oket sotetben fenykepezni.. (vagy ezek ugy mar ugy keszultek?)
mod: megvannak
Bővebben: link - ezt elkurtam, becsillant es tukrozodott
Bővebben: link - ez viszont egesz turheto
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia tildy,
milyen apparátussal csináltad azt a képet?
Nekem az a tapasztalatom, hogy a különböző technológiájú kijelzőket máshogy kell fotózni, de nem mindig találom meg a jó beállítást.
bogBog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
tildy
nagyúr
Lehetne javítania képek minőségén?
Mondjuk legalább iylenre:
Bővebben: link"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Meglivorn
aktív tag
Most tettem szert egy ilyen telefonra, komoly gondom egyelore nincs vele (idegesítő apróságok igen, de azokat meg csak megszokom )
Ami nekem nem stimmel, és valószinüleg az én készülékemben hiba: amikor csukott flip mellett megyomom az egyik külső billentyűt, nem csak a külső kijelző világítása kapcsol be (ami normális) hanem a belső is, a billentyűzet és a képernyő egyaránt. A külső kiejelző kb.10mp mulva elsötétül, de a belső csak a beállított egy perc után.
Tapasztalt valaki ilyet? Nem sok kedvem van most szervizekbe rohangálni vele. -
nivan
csendes tag
Kössz ebként. az ujj lecsúszásra tényleg nem gondoltam.
Természetesen még nem mondtam azt, hogy a moto a világ legjobb telefonja.
Nem is fogom mondani. De azt sem , hogy a Nokia az.
Sajnos azt is nehezményezem és nem csak itt, csak most ide írok, hogy egy moto tesztnél a Nokia név felmerűl többször. Ez azt sejteti, hogy a Nokia az alap.
Ezt viszont kikérem magamnak mindenki nevében, akinek nem nokiája van.
De azért talán elmondhatom, hogy mivel értek egyet és mivel nem.
És akkor most figyu.
AMI SZ@R: V547.
Az akku teljesítményére lehet mondani, hogy fekete pont, sőt ezért már nem is venném meg. Nekem is ezért van 600-om mert annak más a kijelzője (transflektív),
tized annyi a fogyasztása, cserébe az 500 sorozat kijelzője bizony szebb, csak nehéz észre venni. De a készenléti és a beszélgetési idő az 0. Valóban.
Nekem, bár ez szubjektív, a teló kűlseje sem tetszik. A formája igen, mert az 500-as, de az a műa. szürke bevonat, hiába nem csúszik, inkább csússzon. Az ronda.
Mivel moto-s vagyok elég nehéz most többet összeszedni a többit, de igyekszem,
talán van még.
Ja és megkérdezném. hogy a siemens-nél kívűl van a diktafon gombja???
A moto-nál is felvehető a beszélgetés! Ezt nem értettem.
cső. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia,
csak szeretném jelezni, hogy az összes többi gyártó meg tudta oldani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani a gombot diktafon közben. A legjobb példa erre a Siemens, ahol a beszélgetés is felvehető.
És nincs annál bosszantóbb, ha valami fontos dolog rögzítése közben lecsúszik az ujjad a gombról. Tapasztalat. Lehet, hogy neked szívügyed a Motorola, amivel nincs semmi gond, de ha vannak hibái, akkor azokat igenis tudomásul kell venni.
Tökéletes telefon nincs. Nem is lesz, már csak azért sem, mert akkor hogyan adnák el a következő modellt a gyártók.
üdvBog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
nivan
csendes tag
Diktafon:
Sajnálom azokat a júzereket akiknek a az ujja oly gyenge, hogy nem tud 1 azaz egy percig benyomva tartani 1 telefonbillentyűt. Tényleg! Pfú!
''Mást'' persze perceken keresztűl is tudnak vele nyomkodni, de a teló az kifog.
De szerintem ez azért van, mert az a gomb a hanghívás gombja is egyben, amelyik bármely menüpontban működik, akármit is csinálok éppen.
Tehát akkor kiesik az 1 nyomás marad a 2-3s ig nyomva tartom, de akkor mi a vége?
Közbevetőleg megj. a diktafon nem csak telefonáláskor használható, hanem a saját hangomat is rögzíthetem vele bármely menüpontnál.
Mivel komplett beszélgetést nem lehet felvenni vele ''feketepont, igen'' ezért csak
1 részletet pl. valakinek a címét tel. számát, ezért szerintem így jobban be lehet határolni a felvétel elejét és a végét, nem kell újra keresgélni a gombot ami egyébként valóban nem kicsi.
Ezért a ''marhaság'' kifejezést egy kicsit durvának tartom.
SZERINTEM! HA JÓ! -
X-COM
nagyúr
így van és ha csak telefonálni kell, akkor ez a motorola se kell, inkább jóöreg 1610es
azért manapság elvárható egy belső sms-tár, mert vannak sim kártyák amik csak 10et tárolnak sms-ből, ami meglehetősen soványka, de szerintem a 25 is.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
nivan
csendes tag
Üzenetek:
Megkérdezném, hogy tk. ki hány üzenetet akar tárolni, tehát mennyi az az üzenetmennyiség amit 1 telónak kell tudni tárolni x ideig.
Ha pl. nekem 500 kell akkor lehet, hogy a nokia is megbukott, de ha nekem
elég 25, akkor lehet, hogy a motorola is jó.
Kössz. -
nivan
csendes tag
Vitaindítóként, mint motorolás megkérdezném, hogy mi a baj a telefonkönyvvel, mindenkinek állandóan?
Csak azért mert nem olyan mint a nokiáé és csak mert men tudjátok használni!
Elmondom: Beállítod, hogy primary contact, akkor már csak egyszer szerepel a név. Utána rámész a cursorral a névre és a jobb ill. bal nyíllal végignézheted, ha van az illetőnek akár 50 telefonszáma, vagy 50 email címe.
A megfelelőnél megnyomva a ''zöld'' gombot, vagy hív a teló, vagy az új üzenetre
ugrik.
Mondja már el valaki. hogy mi ezzel a probléma???
Azért mert valami nem nokiás attól még lehet jobb is!!! SZERINTEM! HA JÓ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest