Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkzsolt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Teljesen igazad van elütöttem töbször is!
Köszi -
-
gkzsolt
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan lehet a naviban ( Igo 2600+) a berepülés sebességét megadni,ill változtatni. Most jelenleg vánszorog!
Köszi -
8x57js
tag
Szisztok!
SEGITSÉGETEKET szeretném kérni.
Olyan készülékem van, ami játszik filmet is. A minap szerettem volna rárakni, de ez a nyomorult W.ndows valami hibát irt ki másolás közben. Ez azt eredményezte, hogy nem olvasta a rárakott filmet a gps-em. És már nem is tudtam érdemben újat rárakni.
Másik gépen nicsen probléma, így azt szretném megkérdezni, hogy okozna e PROBLÉMÁT,- ha mondjuk megfognám az összes mappát, és áthúznám számítógépre?
Majd leformáznám az sd kártyát, és újra visszamásolnám amit előtte leszedtem róla.
Kell ilyenkor valamit telepítenem, vagy csak egyszerűen ugyanúgy indulni fog nekem mint ahogyan eddig?
Köszönöm
-
tildy
nagyúr
Én emg nem arra gondolok. Ha így lenne, akkor miért volt pöccre pontos Németországban a MArcopolo NAvigator. Érted, teljesen pöccre.
Jahm és lehet az is kérdés, hogy a sok IGo közül melyikkel? Én egy kölcsönkapott IGO 2006 Európával mászkáltam, az volt ilyen suxx...Lehet a szimpla magyar az jobb. -
Thom!
veterán
-
tildy
nagyúr
Más topicban már felhoztam, de itt is felhozom: Szerintem késik az IGO , és nem is keveset, íme egy nem saját példa:
[link]
ahogy a képen is látszik, jóval távolabbinak tűnik az IGO-n a kereszteződés, ami amúgyis látható már az autóból, szemre kb. 5-6 m-re van. Mintha a blaupunktos pontosabb lenne. Nekünk pont ez a problémánk az igo-val, pl. emiatt szívtuk meg kinn németben az egyik autópálya felhjtót.... (2 volt egymás után kb 20 méterre)
Másnak is van ilyne gondja?
(Mármint hogy nem pontos, késik!) -
zlaboncz
tag
Amennyire én tudom: biztonsági másolatot csinálhatsz róla, de azt visszaállítani csak az eredeti kártyára tudod, ha azon valamilyen módon megsérülnének az adatok. Tehát ha elveszted a kártyát, akkor hiába van másik kártyád és biztonsági másolatod, nem tudod használni. Vagyis jelen pillanatban buktad az árát.
ZooLee -
Kain
senior tag
Van nekem egy ilyen igo SD kártyám,és szeretnék róla biztonsági másolatot csinálni.Ha jól tudom úgy müködik a cucc,h van valami egyedi azonositója magának a kártyának és ez adja a védelmet.Namost ez ettől még simán másolható,vagy kell hozzá spec cucc /ill szoftver?
-
cherockee
aktív tag
ha minden igaz eladva.
-
cherockee
aktív tag
most vettem egy yakumo alpha gps-t és ha valakit érdekel az áron 30et dobott hogy progival vegyem. Igazábol csak igy tudták hozni, nem részletezem miért ott és ezt vettem, de most van egy bontatlan csomagolásu igo 2005 öm. ha valakit érdekel eladó. Ki se bontottam, és szinte minden gépben mennek ezek az sd-s mappek állitólag. Házhoz viszem budapesten.
-
-
biokill1
tag
-
A szokásos kérdés: nettó nagyker vagy bruttó kisker ár?
Az AeroMap-et néztetek már? Ez a döntött ''3D-s'' látvány sem újdonság.
Mindettől függetlenül persze mindig öröm, ha van egy új magyar termék.
A térképbe tárolt sebességkorlátozásokkal meg csak módján. A Kacsóh Pongrác út bevezetőjén még egy helybelinek is állandó meglepetést okoz, éppen mennyi az aktuálisan megengedett. (Régebben csak a Nagy Lajostól volt 80, odáig tehát 50. Aztán az Amerikai út előtt kirakták már a 80-at. Legújabban ugyanitt már csak 60-as tábla van.) -
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Az itiner az útvonal szöveges listája.
-
PEPE85
senior tag
Mennyibe kerül ez a cucc, hogy azt írtad rá, hogy egy alsó kategóriás gépkocsiba is nyugodtan megvásárolható?
-
-
biokill1
tag
Nagyon tetszik ez a szoftver! Én jelenleg a destinator 3at használom, de ez az iGO hozzá képest mérföldekkel jobb. Lenyűgöző ez a távlati nézet. A destinátorban is van ''madártávlat'' nézet, de grafikailag a nyomába se ér. Ilyen finomságok meg különösen jók, h beállíthatod h rávigyen-e az autópályára, meg megadhatsz támpontokat.
Ez az sd-s dolog viszont úgy hülyeség ahogy van. Tudtommal 128as kártyával küldik és amin ki tudja mennyi szabad hely van. A mai világban már a 128 is túl kevés lenne...
Szóval alig várom hogy kijöjjön a CD-s verzió, mert akkor tuti veszek. Ezt nem lehet tudni, hogy mikor jön ki? -
blueMerle
veterán
Ügyes ötvözése a PDA-GPS kombinációnak. Nekem személy szerint egy Tomtom van az autómban, amivel maximálisan elégedett vagyok. Én egy konkrét dologra ha tehetem és módom van rá mindig céleszközt használok.
Bog, az egyik képen a szerkezet szerint 500 km/h -val mentetek. ELÁRULOD MILYEN RENAULT AZ, AMELYIK ENNYIVEL KÉPES MENNI? Ide vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy Mitac Mio 169-cel próbáltuk hazánk legújabb navigációs szoftverét.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest